Lägga till profiler på Google TV

Du kan lägga till fler än en användarprofil på Google TV-enheten och logga in i Googles tjänster med flera konton. Mediefiler och aktivitet synkroniseras på alla enheter där du är inloggad.

Lägg till en profil med en QR-kod

Obs! Vissa tjänster kanske inte fungerar med ett konto som du använder på jobbet eller i skolan. Kontakta organisationens administratör om du vill veta mer.

1. Välj profilbilden eller initialen på startskärmen för Google TV.
  2. Välj ditt namn följt av + Lägg till konto.
  3. Välj Lägg till ett konto.
    • Skanna QR-koden på telefonen. Du kan även välja nedåt på Google TV.
  4. Logga in på det Google-konto du vill lägga till.
  5. Följ anvisningarna för att slutföra profilkonfigureringen.
  6. Välj de streamingtjänster du vill använda med den här profilen.

Ta bort eller hantera profiler

Viktigt! Om du tar bort alla profiler på enheten återställs enheten till standardinställningarna.

1. Välj Inställningar Inställningar på startskärmen för Google TV följt av Konton och inloggning.
  2. Välj den profil du vill ta bort.
  3. Välj Ta bort följt av Ta bort konto.

Ta bort profilen om du inte kan använda tv-skärmen

1. Öppna enheten med Google-kontot på en telefon eller dator.
  2. Kontrollera att du är inloggad på samma konto som på Google TV-enheten.
  3. Välj den Google TV-enhet som du vill ta bort kontot från.
  4. Välj Logga ut.