Legg til profiler på Google TV

Du kan legge til mer enn én brukerprofil på Google TV og logge på Google-tjenester med flere kontoer. Mediene og aktiviteten din synkroniseres på alle enhetene der du er pålogget.

Legg til en profil med en QR-kode

Viktig: Hvis du bruker en bedriftskonto, for eksempel en jobb- eller skolekonto, fungerer kanskje ikke enkelte tjenester. Kontakt administratoren for organisasjonen for å få mer informasjon.

1. På startskjermen for Google TV velger du profilbildet ditt eller forbokstaven din.
  2. Velg navnet ditt og så + Legg til konto.
  3. Velg Legg til en konto.
    • Skann QR-koden på telefonen. Som et alternativ kan du velge ned på Google TV.
  4. Logg på Google-kontoen du vil legge til.
  5. Følg veiledningen for å fullføre profilkonfigureringen.
  6. Velg strømmetjenestene du vil bruke med denne profilen.

Fjern eller administrer profiler

Viktig: Hvis du fjerner alle profilene på enheten, tilbakestilles den til fabrikkstandard.

1. På Google TV-startskjermen velger du Innstillinger Innstillinger og så Kontoer og pålogging.
  2. Velg profilen du vil fjerne.
  3. Velg Fjern og så Fjern kontoen.

Fjern profilen din hvis du ikke kan bruke TV-skjermen

1. Gå til enheten i Google-kontoen din på en telefon eller datamaskin.
  2. Sørg for at du er logget på samme konto som på Google TV-enheten.
  3. Velg Google TV-enheten du vil fjerne kontoen fra.
  4. Velg Logg av.