Casta till Google TV

Du kan casta innehåll från en telefon, surfplatta och laptop till Google TV.

Obs! Stegen ovan kan variera beroende på enhet. Kontakta enhetens tillverkare om du vill veta mer.

Casta från en enhet till tv:n

Viktigt! Du kan bara casta med den senaste versionen av Chromecast-kompatibla appar eller webbläsaren Chrome från en enhet som är ansluten till samma wifi-nätverk som Google TV.

1. Anslut enheten till samma wifi-nätverk som Google TV.
  2. Öppna appen med innehållet som du vill casta.
  3. Leta upp och välj Casta Casta i appen.
  4. Välj tv:ns namn på enheten.
  5. När Casta Casta ändrar färg är du ansluten.

Sluta casta genom att välja Casta Casta på enheten följt av Koppla från.

Åtgärda problem med att casta

Om det inte går att casta på Google TV testar du lösningarna nedan.

Aktivera castfunktionen på tv:n

1. Välj Inställningar Inställningar på startskärmen för Google TV.
  2. Välj Appar följt av Visa alla appar.
  3. Leta reda på appen Inbyggd Chromecast.
    • Om du inte hittar den väljer du Visa systemappar eller tittar i avsnittet Inaktiverade appar.
  4. Välj Aktivera om du vill aktivera appen.
  5. Om du vill starta om enheten väljer du Inställningar följt av System följt av Starta om.

Anslut tv:n och enheten till samma wifi-nätverk

1. Välj Inställningar Inställningar på startskärmen för Google TV.
  2. Leta reda på namnet för det wifi-nätverk som tv:n är ansluten till under Nätverk och internet.
    • Kontrollera att det är samma som nätverket på enheten som du vill casta från.

Uppdatera Google TV

1. Välj Inställningar Inställningar på startskärmen för Google TV.
  2. Välj System följt av Om följt av Systemuppdatering.
  3. Om det finns en uppdatering installerar du den enligt anvisningarna på skärmen.