Ansluta Bluetooth-enheter till Google TV

Du kan ansluta Bluetooth-enheter som hörlurar eller spelkontroller till Google TV. Det går bara att ansluta en ljudenhet åt gången.

Parkoppla en Bluetooth-enhet

1. Välj profilbilden eller initialen uppe till höger på startskärmen i Google TV och sedan Inställningar.
  2. Välj Fjärrkontroll och tillbehör följt av Parkoppla en fjärrkontroll eller ett tillbehör.
  3. Kontrollera att enheten är i parkopplingsläge eller synlig för andra enheter.
  4. Leta upp enheten som du vill parkoppla från listan och välj den.
  5. Välj Parkoppla på skärmen för begäran om Bluetooth-koppling.

Tips! Tillbehör som har parkopplats med enheten visas i avsnittet Fjärrkontroll och tillbehör i Inställningar. Du kan också byta namn på eller ta bort enheter.

Återansluta en parkopplad enhet

1. Välj profilbilden eller initialen uppe till höger på startskärmen i Google TV och sedan Inställningar.
  2. Välj Fjärrkontroll och tillbehör.
  3. Välj din enhet under Tillbehör.
  4. Välj Anslut.

Åtgärda problem med att ansluta Bluetooth-enheter

Om Bluetooth-enheten inte ansluts kan det vara problem med Bluetooth-enheten eller tv:n.

Felsök anslutningsproblem

1. Stäng av Bluetooth-enheten och slå på den igen. När enheten har startats om kan du testa att koppla den igen.
  2. Om du har kopplat flera enheter till tv:n kopplar du från dem som du inte använder.
    • Det kan vara problem med Bluetooth-enheten. Testa att ansluta till en annan Bluetooth-enhet för att se om den fungerar.
  3. Koppla från strömmen till tv:n i tio sekunder och koppla sedan in den igen. När tv:n är på kan du testa att parkoppla den igen.
  4. Kontrollera om det går att ansluta Bluetooth-enheten till andra enheter, till exempel en mobil eller surfplatta.