Koble Bluetooth-enheter til Google TV

Du kan koble flere Bluetooth-enheter til Google TV, for eksempel hodetelefoner eller spillkontrollere. Du kan bare koble til én lydenhet om gangen.

Koble til Bluetooth-enheter

1. Gå til profilbildet ditt eller forbokstaven din på Google TV-startskjermen, og velg Innstillinger øverst til høyre.
  2. Velg Fjernkontroll og tilbehør og så Koble til en fjernkontroll eller tilbehør.
  3. Sørg for at enheten er i tilkoblingsmodus, eller at den er synlig for andre enheter.
  4. Finn enheten du vil koble til, fra listen, og velg den.
  5. På skjermen for forespørsler om Bluetooth-tilkobling velger du Koble til.

Tips: Tilbehør som er koblet til enheten, vises i Fjernkontroll og tilbehør-delen i Innstillinger. Du kan også endre navn på eller glemme enheter.

Koble til en sammenkoblet enhet på nytt

1. Gå til profilbildet ditt eller forbokstaven din på Google TV-startskjermen, og velg Innstillinger øverst til høyre.
  2. Velg Fjernkontroll og tilbehør.
  3. Velg enheten under «Tilbehør».
  4. Velg Koble til.

Løs problemer med tilkobling av Bluetooth-enheter

Hvis Bluetooth-enheten ikke kobles til, kan det være et problem med Bluetooth-enheten eller TV-en.

Feilsøk tilkoblingsproblemer

1. Slå Bluetooth-enheten av og deretter på igjen. Prøv å koble til enheten igjen når den er tilbakestilt.
  2. Hvis du har flere enheter koblet til TV-en, kobler du fra de du ikke bruker.
    • Problemet kan være knyttet til Bluetooth-enheten din. Prøv å koble til en annen Bluetooth-enhet for å se om den fungerer.
  3. Koble TV-en fra strømnettet, vent i ti sekunder, og koble den til igjen. Prøv å koble til igjen når TV-en er på.
  4. Kontrollér om Bluetooth-enheten kan kobles til andre enheter, for eksempel en telefon eller et nettbrett.