Åtgärda problem med videor i biblioteket

Om du har problem med att hitta eller spela upp en film eller serie som du har hyrt eller köpt i biblioteket kan du testa lösningarna i den här artikeln. Dessa steg kan hjälpa dig med de flesta problem och fel vid uppspelning.

Kontrollera om serien eller filmen är dold

1. Välj Inställningar Inställningar på startskärmen för Google TV följt av Konto följt av Dolt köpt eller hyrt innehåll.
  2. Om du hittar filmen eller serien:
    1. Välj filmen eller serien du vill visa.
    2. Återgå till startskärmen för Google TV.
    3. Välj fliken Bibliotek.
    4. Filmen eller serien bör finnas i biblioteket.

Dölja filmer och serier som du har hyrt eller köpt

Du kan dölja en film eller en serie i biblioteket.

Viktigt! Det här alternativet är inte tillgängligt i Google TV-appen. Filmer och serier du döljer i biblioteket visas fortfarande i Google TV-appen.

Dölja en film eller en serie i biblioteket

1. Välj fliken Bibliotek på startskärmen i Google TV.
  2. Scrolla till och välj filmen eller serien du vill dölja.
  3. Scrolla och välj Dölj.
  4. Välj Bekräfta när du blir ombedd att göra det.

Visa en film eller en serie från biblioteket

1. Välj Inställningar Inställningar på startskärmen för Google TV följt av Konto följt av Dolt köpt eller hyrt innehåll.
  2. Välj filmen eller serien du vill visa.
  3. Återgå till startskärmen för Google TV och välj fliken Bibliotek.
  4. Filmen eller serien bör finnas i biblioteket.
Tips! Du kan fortfarande hitta och titta på dolda filmer eller serier med assistenten.

Åtgärda problem med att spela upp video på en Google TV-enhet

Rensa enhetens cacheminne

1. Välj Inställningar Inställningar på startskärmen för Google TV följt av Appar.
  2. Välj den app som det är problem med.
  3. Välj Rensa cacheminne följt av OK.
Tips! Om du inte hittar appen som det är problem med väljer du Visa alla appar.

Sök efter enhetsuppdateringar

1. Välj Inställningar Inställningar på startskärmen för Google TV följt av System följt av Om följt av Systemuppdatering.
  2. Om det finns en systemuppdatering installerar du den enligt anvisningarna på skärmen.

Starta om Google TV-enheten

1. Välj Inställningar Inställningar på startskärmen för Google TV följt av System följt av Starta om.
  2. När enheten har stängts av slår du på den igen genom att trycka på av/på-knappen.

Åtgärda problem med att spela upp videor i Google TV-appen

Rensa appens cacheminne

1. Öppna appen Inställningar på enheten.
  2. Tryck på Appar och aviseringar följt avVisa alla appar.
  3. Tryck på Google TV  följt av Lagringsutrymme och cacheminne följt av Rensa cacheminne.

Kontrollera om det finns appuppdateringar

1. Öppna Google Play Butik-appen Google Play.
  2. Tryck på profilbilden eller initialen uppe till höger.
  3. Tryck på Hantera appar och enheter.
  4. Välj om du vill uppdatera alla appar under Tillgängliga uppdateringar eller en enskild app.

Starta om telefonen eller surfplattan

1. Tryck länge på strömbrytaren tills menyn öppnas.
  2. Tryck på Stäng av eller Starta om.
  3. När du har tryckt på Stäng av trycker du länge på strömbrytaren tills enheten slås på.

Ladda ned filmen eller tv-programmet

1. Öppna Google TV-appen .
  2. Tryck på Dina grejer följt av Bibliotek.
  3. Välj en film eller serie.
  4. Tryck på Ladda ned Ladda ned.

Ta bort och försök att ladda ned igen

Steg 1: Ta bort filmen eller tv-programmet från enheten

1. Öppna Google TV-appen .
  2. Tryck på Bibliotek.
  3. Tryck på bockmarkeringen Nedladdat nere till höger på filmen eller tv-programmet som inte spelas upp ordentligt.
  4. Tryck på Ta bort.

Steg 2: Rensa cacheminnet

1. Öppna appen Inställningar på enheten.
  2. Tryck på Appar och aviseringar följt av Visa alla appar.
  3. Tryck på Google TV .
  4. Tryck på Lagringsutrymme och cacheminne följt av Rensa cacheminne.

Steg 3: Testa att ladda ned igen

1. Öppna Google TV-appen .
  2. Tryck på Bibliotek.
  3. Tryck på Ladda ned Ladda ned nere till höger på filmen eller tv-programmet du vill titta på.

Ytterligare felsökning som du kan testa

Kontrollera internetanslutningen
  1. Starta om wifi-routern.
  2. Koppla från strömsladden.
  3. Vänta i 20 sekunder.
  4. Koppla sedan in den igen.

Tips!

• Om du är ansluten till internet men ändå har problem testar du att ansluta till ett annat wifi-nätverk.
  • Om du använder ett mobilnätverk ansluter du till wifi i stället.
Spela upp en annan video
  • Om du har annat innehåll i biblioteket kan du spela upp det och ta reda på om problemet bara gäller en viss film eller tv-serie.
  • Om du inte har samma problem med annat innehåll som du äger kan du kontakta vårt supportteam och få hjälp via e-post eller chatt.
Spela upp videon på en annan enhet
  • Om du har en annan enhet kan du spela upp innehållet du har problem med på den enheten. Läs mer om var du kan titta på ditt innehåll.
  • Om innehållet spelas upp utan problem på en annan enhet eller om du inte hittar allt innehåll kan du kontakta vårt supportteam och få hjälp via e-post eller chatt.
Kontakta oss om du behöver mer hjälp

Om stegen ovan inte löser problemet kan du kontakta vårt supportteam och få hjälp via e-post eller chatt. Du kan även kontakta oss om innehållet inte visas i biblioteket.