Løs problemer med videoer i biblioteket

Hvis du har leid eller kjøpt en film eller serie du ikke finner eller kan spille av, kan du prøve løsningene i denne artikkelen. Disse trinnene hjelper for de vanligste problemene og feilene med avspilling.

Sjekk om serien eller filmen er skjult

1. På startskjermen for Google TV velger du Innstillinger Innstillinger og så Konto og så Skjult kjøpt og leid innhold.
  2. Gjør dette hvis du finner filmen eller serien:
    1. Velg filmen eller serien du vil gjøre synlig.
    2. Gå tilbake til Google TV-startskjermen.
    3. Velg Bibliotek-fanen.
    4. Filmen eller serien skal være i biblioteket.

Skjul filmer og serier du har leid eller kjøpt

Du kan skjule filmer eller serier i biblioteket.

Viktig: Dette alternativet er ikke tilgjengelig i Google TV-mobilappen. Filmer og serier du skjuler i biblioteket, vises fortsatt i Google TV-mobilappen.

Skjul filmer eller serier fra biblioteket

1. Velg Bibliotek-fanen fra Google TV-startskjermen.
  2. Rull til og velg filmen eller serien du vil skjule.
  3. Rull til og velg Skjul.
  4. Velg Bekreft når du blir bedt om det.

Gjør filmer eller serier synlige fra biblioteket

1. På startskjermen for Google TV velger du Innstillinger Innstillinger og så Konto og så Skjult kjøpt og leid innhold.
  2. Velg filmen eller serien du vil gjøre synlig.
  3. Gå tilbake til Google TV-startskjermen og velg Bibliotek-fanen.
  4. Filmen eller serien skal være i biblioteket.
Tips: Du kan fortsatt finne og se skjulte filmer og serier med assistenten.

Løs problemer med å spille av videoer på Google TV-enheter

Tøm bufferen på enheten

1. På startskjermen for Google TV velger du Innstillinger Innstillinger og så Apper.
  2. Velg appen du har problemer med.
  3. Velg Tøm bufferen og så OK.
Tips: Hvis du ikke finner appen du har problemer med, velger du Se alle appene.

Se etter enhetsoppdateringer

1. På startskjermen for Google TV velger du Innstillinger Innstillinger og så System og så Om og så Systemoppdatering.
  2. Hvis det finnes en tilgjengelig systemoppdatering, følger du veiledningen på skjermen for å installere den.

Start Google TV-enheten på nytt

1. På startskjermen for Google TV velger du Innstillinger Innstillinger og så System og så Start på nytt.
  2. Når enheten slås av, trykker du på av/på-knappen for å slå den på igjen.

Løs problemer med å spille av videoer i Google TV-appen

Tøm appens buffer

1. Åpne Innstillinger-appen på enheten.
  2. Trykk på Apper og varsler og så Se alle appene.
  3. Trykk på Google TV  og så Lagring og buffer og så Tøm bufferen.

Se etter appoppdateringer

1. Åpne Google Play Butikk-appen Google Play.
  2. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller forbokstaven din.
  3. Trykk på Administrer apper og enheter.
  4. Under «Tilgjengelige oppdateringer» velger du å oppdatere alle apper eller én bestemt app.

Start telefonen eller nettbrettet på nytt.

1. Trykk og hold inne av/på-knappen til menyen vises.
  2. Trykk på Slå av eller Start på nytt.
  3. Hvis du trykket på Slå av, trykker og holder du inne av/på-knappen til enheten slås på igjen.

Last ned filmen eller serien

1. Åpne Google TV-appen .
  2. Trykk på Tingene dine og så Bibliotek.
  3. Velg en film eller serie.
  4. Trykk på Last ned Last ned.

Fjern og prøv å laste ned på nytt

Trinn 1: Fjern filmen eller serien fra enheten din

1. Åpne Google TV-appen .
  2. Trykk på Bibliotek.
  3. Nederst til høyre ved filmen eller serien som ikke spilles av på riktig måte, trykker du på hakemerket Lastet ned
  4. Trykk på Fjern.

Trinn 2: Tøm bufferen

1. Åpne Innstillinger-appen på enheten.
  2. Trykk på Apper og varsler og så Se alle appene.
  3. Trykk på Google TV .
  4. Trykk på Lagring og buffer og så Tøm bufferen.

Trinn 3: Prøv å laste ned på nytt

1. Åpne Google TV-appen .
  2. Trykk på Bibliotek.
  3. Trykk på Last ned Last ned nederst til høyre ved filmen eller serien du vil se.

Mer feilsøking du kan prøve

Sjekk internettilkoblingen
  1. Start Wi-Fi-ruteren på nytt.
  2. Trekk ut strømledningen.
  3. Vent i 20 sekunder.
  4. Koble ledningen til igjen.

Tips:

• Hvis du er koblet til internett, men likevel har problemer: Du kan prøve å koble til et annet Wi-Fi-nettverk.
  • Hvis du bruker et mobilnettverk: Koble til Wi-Fi i stedet.
Spill av en annen video
  • Hvis du har annet innhold i biblioteket ditt: Du kan spille det av for å finne ut om problemet bare oppstår med en bestemt film eller TV-serie.
  • Hvis annet innhold du eier, ikke har samme problem: Du kan kontakte brukerstøtteteamet vårt for å få hjelp via e-post eller chat.
Spill av videoen på en annen enhet
  • Hvis du har en annen enhet: Du kan bruke den til å spille av innholdet du har problemer med. Finn ut hvor du kan se innholdet ditt.
  • Hvis innholdet spilles av uten problemer på en annen enhet, eller hvis du ikke finner alt innholdet ditt: Du kan kontakte brukerstøtteteamet vårt for å få hjelp via e-post eller chat.
Kontakt oss for å få mer hjelp

Hvis trinnene ovenfor ikke løser problemet, kan du kontakte brukerstøtteteamet vårt for å få hjelp via e-post eller chat. Du kan også kontakte oss hvis innhold ikke vises i biblioteket.