Problemen met video's in je bibliotheek oplossen

Als je een film of serie die je hebt gehuurd of gekocht niet kunt vinden of afspelen in je bibliotheek, probeer je de oplossingen in dit artikel. Deze stappen helpen bij de meeste afspeelproblemen en -fouten.

Checken of je serie of film is verborgen

1. Selecteer in het startscherm van Google TV de optie Instellingen Instellingen en dan Account en dan Verborgen aankopen en gehuurde video's.
  2. Als je de film of serie kunt vinden:
    1. Selecteer de film of serie die je weer zichtbaar wilt maken.
    2. Ga terug naar het startscherm van Google TV.
    3. Selecteer het tabblad Bibliotheek.
    4. De film of serie moet nu in je bibliotheek staan.

Films en series verbergen die je hebt gehuurd of gekocht

Je kunt een film of serie verbergen in je bibliotheek.

Belangrijk: Deze optie is niet beschikbaar in de mobiele Google TV-app. Films en series die je in je bibliotheek verbergt, zijn nog steeds zichtbaar in de mobiele Google TV-app.

Een film of serie verbergen in je bibliotheek

1. Selecteer op het startscherm van Google TV het tabblad Bibliotheek.
  2. Scroll en selecteer de film of serie die je wilt verbergen.
  3. Scroll en selecteer Verbergen.
  4. Selecteer Bevestigen als dit wordt gevraagd.

Een film of serie zichtbaar maken in je bibliotheek

1. Selecteer in het startscherm van Google TV de optie Instellingen Instellingen en dan Account en dan Verborgen aankopen en gehuurde video's.
  2. Selecteer de film of serie die je weer zichtbaar wilt maken.
  3. Ga terug naar het startscherm van Google TV en selecteer het tabblad Bibliotheek.
  4. De film of serie moet nu in je bibliotheek staan.
Tip: Je kunt je verborgen films of series nog steeds zoeken en bekijken via de Assistent.

Problemen met het afspelen van video's op een Google TV-apparaat oplossen

Het cachegeheugen van je apparaat wissen

1. Selecteer in het startscherm van Google TV de optie Instellingen Instellingen en dan Apps.
  2. Kies de app waarmee je problemen ondervindt.
  3. Selecteer Cachegeheugen wissen en dan OK.
Tip: Als je de app waarmee je problemen hebt niet kunt vinden, selecteer je Alle apps bekijken.

Checken op apparaatupdates

1. Selecteer in het startscherm van Google TV de optie Instellingen Instellingen en dan Systeem en dan Over en dan Systeemupdate.
  2. Als er een systeemupdate beschikbaar is, volg je de instructies op het scherm om deze te installeren.

Je Google TV-apparaat opnieuw opstarten

1. Selecteer in het startscherm van Google TV de optie Instellingen Instellingen en dan Systeem en dan Opnieuw opstarten.
  2. Als het apparaat uitstaat, druk je op de aan/uit-knop om het weer aan te zetten.

Problemen met het afspelen van video's in de Google TV-app oplossen

Het cachegeheugen van de app wissen

1. Open de app Instellingen op je apparaat.
  2. Tik op Apps en meldingen en dan Alle apps bekijken.
  3. Tik op Google TV  en dan Opslag en cachegeheugen en dan Cachegeheugen wissen.

Checken of er app-updates zijn

1. Open de Google Play Store-app Google Play.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto of initiaal.
  3. Tik op Apps en apparaat beheren.
  4. Kies bij Updates beschikbaar of je alle apps of een specifieke app wilt updaten.

Je telefoon of tablet opnieuw opstarten

1. Houd de aan/uit-knop ingedrukt totdat je het menu ziet.
  2. Tik op Uitzetten of Opnieuw opstarten.
  3. Als je op Uitzetten hebt getikt, houd je de aan/uit-knop ingedrukt totdat het apparaat weer aangaat.

De film of serie downloaden

1. Open de Google TV-app .
  2. Tik op Je items en dan Bibliotheek.
  3. Selecteer een film of serie.
  4. Tik op Downloaden Downloaden.

Je download verwijderen en het opnieuw proberen

Stap 1: Verwijder de film of serie van je apparaat

1. Open de Google TV-app .
  2. Tik op Bibliotheek.
  3. Tik rechtsonder in de film of serie die niet goed wordt afgespeeld op het vinkje Gedownload
  4. Tik op Verwijderen.

Stap 2: Wis het cachegeheugen

1. Open de app Instellingen op je apparaat.
  2. Tik op Apps en meldingen en dan Alle apps bekijken.
  3. Tik op Google TV .
  4. Tik op Opslag en cache en dan Cachegeheugen wissen.

Stap 3: Probeer je download opnieuw

1. Open de Google TV-app .
  2. Tik op Bibliotheek.
  3. Tik rechtsonder in de film of serie die je wilt bekijken op Downloaden Downloaden.

Meer stappen voor probleemoplossing

Je internetverbinding checken
  1. Start de wifi-router opnieuw op.
  2. Trek de stekker uit het stopcontact.
  3. Wacht 20 seconden.
  4. Sluit het netsnoer weer aan.

Tips:

• Als je verbinding met internet hebt, maar nog steeds problemen ondervindt: Maak verbinding met een ander wifi-netwerk.
  • Als je een mobiel netwerk gebruikt: Maak in plaats daarvan verbinding met wifi.
Een andere video afspelen
  • Als je andere content in je bibliotheek hebt: Je kunt deze afspelen om na te gaan of het probleem alleen optreedt bij een bepaalde film of serie.
  • Als je andere content niet hetzelfde probleem heeft: Neem contact op met ons supportteam voor hulp via e-mail of chat.
De video afspelen op een ander apparaat
  • Als je een ander apparaat hebt: Speel de content met de problemen op dat apparaat af. Meer informatie over waar je je content kunt bekijken
  • Als de content zonder problemen wordt afgespeeld op een ander apparaat of als je niet al je content kunt vinden: neem contact op met ons supportteam voor hulp via e-mail of chat.
Contact met ons opnemen voor meer hulp

Als het probleem niet is opgelost met de bovenstaande stappen, kun je contact opnemen met ons supportteam via e-mail of chat. Je kunt ook contact met ons opnemen als je geen content in je bibliotheek ziet.