Lägga till eller radera shoppingrecensioner

Recensioner av produkter och säljare på Google kommer från många källor. Din möjlighet att lägga till och ta bort recensioner beror på var de kommer ifrån.

Lägg till en recension

Om du gör ett köp på en säljares shoppingwebbplats kan du bli inbjuden att skriva en shoppingrecension via programmet Google Kundrecensioner. Om du väljer att bli kontaktad av Google får du ett e-postmeddelande om att skriva en recension inom några dagar från det beräknade leveransdatumet för beställningen.

Du kan även söka efter produkten på Google Sök. Under Recensioner kan du lägga till ett betyg och skriva din recension. Läs mer om recensioner på Google Sök.

Ta bort en recension

Du kan ta bort shoppingrecensioner som du har skrivit från ett Google-konto om du är inloggad på kontot. Öppna recensionssidan i en webbläsare om du vill se alla shoppingrecensioner du har bidragit med till Google. Där kan du radera dina recensioner från listan.

Shoppingrecensioner som du har skrivit anonymt (till exempel via Google Kundrecensioner) kan inte tas bort eftersom dessa recensioner inte är kopplade till ett Google-konto.

Tredjepartsleverantörer av recensioner

Vi samlar in recensioner av säljare och produkter från säljare och andra recensionsleverantörer för att skapa en komplett shoppingupplevelse.

Om du vill ta bort en recension av en säljare eller produkt som du har skrivit via en tjänst från tredje part som visas på Google behöver du göra det på den ursprungliga webbplatsen där du skrev recensionen.