Legg til eller slett Shopping-anmeldelser

Produkt- og selgeranmeldelsene på Google kommer fra mange kilder. Muligheten din til å legge til og slette anmeldelser kan variere avhengig av kilden.

Skriv en anmeldelse

Hvis du kjøper noe på nettstedet til en selger, kan det hende du får en invitasjon til å skrive Shopping-anmeldelser via Google Kundeanmeldelser-programmet. Hvis du samtykker i å bli kontaktet av Google, mottar du en e-post med spørsmål om å skrive en anmeldelse noen dager etter den anslåtte leveringsdatoen for bestillingen.

Du kan også søke etter produktet på Google Søk. Under «Anmeldelser» kan du legge til en stjernerangering og skrive anmeldelsen din. Finn ut mer om anmeldelser på Google Søk.

Slett en anmeldelse

Du kan slette Shopping-anmeldelser du har skrevet på Google, hvis du var logget på en Google-konto da du skrev dem. Du kan gå til Anmeldelser-siden din i en nettleser for å se alle anmeldelsene du har lagt igjen på Google. Derfra kan du slette noen av eller alle de oppførte anmeldelsene.

Shopping-anmeldelser du har skrevet anonymt (for eksempel anonyme anmeldelser via Google Kundeanmeldelser), kan ikke slettes, fordi disse anmeldelsene ikke er knyttet til noen Google-konto.

Tredjepartsleverandører av anmeldelser

Vi samler inn selger- og produktanmeldelser fra selgere og andre leverandører for å sikre en allsidig handleopplevelse.

Hvis du vil slette en selger- eller produktanmeldelse du har skrevet via en tredjepartstjeneste, og som vises på Google, må du slette den via nettstedet der du opprinnelig skrev anmeldelsen.