Shopping-arvostelujen lisääminen ja poistaminen

Googlessa näkyvät tuote- ja myyjäarvostelut tulevat useista lähteistä. Mahdollisuus lisätä ja poistaa arvosteluja voi vaihdella lähteestä riippuen.

Arvostelun lisääminen

Jos teet ostoksen kauppiaan ostossivustolla, saatat nähdä kutsun Shopping-arvostelujen kirjoittamiseen Googlen asiakasarvostelut ‐ohjelman kautta. Jos suostut siihen, että Google ottaa sinuun yhteyttä, lähetämme sinulle sähköpostiviestin, jonka kautta voit kirjoittaa arvostelun muutaman päivän kuluessa tilauksesi arvioidusta toimituspäivästä.

Voit myös hakea tuotetta Google Hausta. Arvostelut-kohdassa voit lisätä tähtiarvion ja kirjoittaa arvostelun. Lue lisää arvosteluista Google Haussa.

Arvostelun poistaminen

Voit poistaa Googleen kirjoittamasi Shopping-arvostelut, jos olit kirjoittamishetkellä kirjautuneena Google-tilille. Näet kaikki Googleen lisäämäsi Shopping-arvostelut selaimessa avaamalla Arvostelut-sivun. Sieltä voit myös poistaa kaikki haluamasi arvostelut.

Nimettömästi kirjoitettuja Shopping-arvosteluja (kuten Googlen asiakasarvostelujen kautta tehtyjä nimettömiä arvosteluja) ei voi poistaa, koska niitä ei ole yhdistetty Google-tiliin.

Kolmannen osapuolen arvosteluntarjoajat

Keräämme myyjä- ja tuotearvosteluja myyjiltä ja muilta arvostelujen tarjoajilta kokonaisvaltaisen ostokokemuksen luomiseksi.

Jos haluat poistaa Googlessa näkyvän myyjä- tai tuotearvostelun, jonka olet kirjoittanut kolmannen osapuolen palvelun kautta, poista arvostelu sivustolla, jolla sen kirjoitit.