Tilføj eller slet shoppinganmeldelser

Anmeldelser af produkter og sælgere på Google kommer fra mange kilder. Din mulighed for at tilføje og slette anmeldelser kan variere afhængigt af kilden.

Skriv en anmeldelse

Hvis du foretager et køb på en sælgers website, får du muligvis vist en invitation til at skrive shoppinganmeldelser via programmet Google Kundeanmeldelser. Hvis du tilvælger at blive kontaktet af Google, modtager du en mail om at skrive en anmeldelse. Du modtager denne mail et par dage efter den forventede leveringsdato for din ordre.

Du kan også søge efter produktet i Google Søgning. Under "Anmeldelser" kan du tilføje en stjernebedømmelse og skrive din anmeldelse. Få flere oplysninger om anmeldelser i Google Søgning.

Slet en anmeldelse

Du kan slette shoppinganmeldelser, som du har skrevet på Google, hvis du var logget ind på en Google-konto på det pågældende tidspunkt. Åbn siden med anmeldelser i en webbrowser for at finde alle de shoppinganmeldelser, du har bidraget med på Google. Her kan du slette nogle af eller alle de angivne anmeldelser.

Shoppinganmeldelser, som du har skrevet anonymt (f.eks. anonyme anmeldelser via Google Kundeanmeldelser), kan ikke slettes, da disse anmeldelser ikke er knyttet til en Google-konto.

Tredjepartsudbydere af anmeldelser

Vi indsamler sælger- og produktanmeldelser fra sælgere og andre udbydere af anmeldelser for at skabe en omfattende købsoplevelse.

Hvis du vil slette en sælger- eller produktanmeldelse, du har skrevet via en tredjepartstjeneste, som vises på Google, skal du slette den via det oprindelige website, hvor du skrev din anmeldelse.