Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Winkelreviews toevoegen of verwijderen

Product- en verkopersreviews op Google komen van tal van bronnen. Er zijn verschillende manieren waarop u reviews kunt toevoegen en verwijderen, afhankelijk van de bron.

Een review toevoegen

Als u een aankoop doet op een winkelsite van een verkoper, krijgt u misschien een uitnodiging om een winkelreview te schrijven via het programma Google Klantenreviews. Als u Google toestaat om contact met u op te nemen, krijgt u binnen een paar dagen na de geschatte bezorgdatum van uw bestelling een e-mail om een review te schrijven.

U kunt ook naar het product zoeken op Google Zoeken. Onder Reviews kunt u een sterbeoordeling toevoegen en uw review schrijven. Meer informatie over reviews op Google Zoeken

Een review verwijderen

U kunt uw winkelreviews op Google alleen verwijderen als u op dat moment was ingelogd op een Google-account. Voor een overzicht van alle winkelreviews die u heeft bijgedragen aan Google, gaat u in een webbrowser naar uw pagina met reviews. Op deze pagina kunt u de reviews ook verwijderen.

Winkelreviews die u anoniem heeft geschreven (bijvoorbeeld anonieme reviews via Google Klantenreviews), kunt u niet verwijderen omdat deze niet gekoppeld zijn aan een Google-account.

Reviews via derden

We verzamelen verkopers- en productreviews van verkopers en andere reviewservices, zodat gebruikers hun keuze kunnen baseren op zo veel mogelijk informatiebronnen.

Als u een verkopers- of productreview op Google wilt verwijderen die u via een service van derden heeft geschreven, doet u dit via de oorspronkelijke site waarop u uw review heeft geschreven.