As a precautionary health measure for support specialists in light of COVID-19, some help options may be unavailable or delayed. Thanks for your patience. For more information on Google Shopping, visit the Help Center.

Priser

Eftersom varupriserna anges av säljare ser du ibland priser på Google Shopping som skiljer sig från butikspriset. Det beror både på säljaren och på vilken butik varorna kommer ifrån.

I de flesta fall kan du dra nytta av eventuella specialerbjudanden som finns online eller i en annan butik vid köptillfället. En rabatt kan visas som en justering i leveransbekräftelsen när du har fått din beställning.

Kom ihåg att rabatter och kampanjer i specifika butiker kan skilja sig från det du ser på säljarens webbplats.

Prismatchning

För närvarande erbjuder vi inte prismatchning.