Prijzen

Doordat prijzen van artikelen worden bepaald door de verkopers, ziet u op Google Shopping soms prijzen die afwijken van wat u in de winkel zou zien. Dit is afhankelijk van de verkoper en de locatie van de winkel waar uw artikelen vandaan komen.

In de meeste gevallen kunt u gebruikmaken van speciale promoties die op het moment van aankoop online of op een andere locatie van een verkoper plaatsvinden. Nadat u uw bestelling heeft ontvangen, kunt u een korting als 'correctie' in uw bevestigingsmail voor de levering zien.

Kortingen en promoties op specifieke winkellocaties kunnen afwijken van wat u ziet op de website van de verkoper.

Laagsteprijsgarantie

Momenteel passen bieden we geen laagsteprijsgarantie.