Pris

Da varepriserne fastsættes af sælgere, vil du nogle gange se, at priserne på Google Shopping adskiller sig fra det, du ville se i butikken. Dette afhænger både af sælgeren og placeringen af den butik, dine varer kommer fra.

I de fleste tilfælde får du fordelene ved særlige kampagner, der finder sted online eller hos en anden sælger på købstidspunktet. Du kan opleve en rabat som en "justering" i mailen med din leveringsbekræftelse, når du har modtaget din ordre.

Husk, at rabatter og kampagner i butikker på bestemte steder kan afvige fra det, du ser på sælgerens website.

Prisgaranti

På nuværende tidspunkt har vi ingen prisgaranti.