Sådan virker Google Shopping

Viser indhold for:

Forbrugeroplysninger

Når du bruger Google Shopping, ser du på produkter fra annoncører og sælgere, der har valgt at fremvise deres produkter på Google Shopping.

Medmindre andet er angivet, er tilbud på Google Shopping rangeret efter relevans, bl.a. baseret på dine søgetermer og anden Google-aktivitet. Der bruges visse annoncedata til at forbedre kvaliteten af resultaterne.

Tilbud med etiketten "Sponsoreret" betyder, at annoncørbetaling til Google også kan påvirke, hvordan varer rangeres og grupperes. Google modtager betaling for klik på disse annoncer.

Ved Køb på Google-tilbud, der vises i Google Shopping, modtager Google provision for hvert køb.

Hvis du vil tilpasse dine resultater i Google Shopping, kan du sortere eller filtrere dem efter f.eks. pris, produktkategori og brand.

Du kan se din aktivitet via din Google-konto ved at gå til Min aktivitet, og du kan få flere oplysninger i Googles Hjælp til forbrugerannoncer. Hvis du vil blokere bestemte annoncører, fravælge tilpassede annoncer eller bekræfte din status som frameldt, kan du gøre det i Googles annonceindstillingerFå flere oplysninger om, hvordan brugerne kan styre, hvilke oplysninger der bruges til at tilpasse deres oplevelse.

De produkter, der vises under søgeresultater på Google Shopping, omfatter muligvis ikke alle de tilgængelige produkter.

Produktoplysninger

Sælgere og annoncører, der viser deres produkter på Google Shopping, deltager i kommerciel aktivitet. De skal overholde Politikker for Google Shopping, der i detaljer forklarer, hvad der kan og ikke kan vises på Google Shopping.

Google Shopping fjerner varer, der ikke overholder disse politikker, og kan suspendere sælgere, der overtræder politikkerne.

Annoncører angiver oplysninger om deres produkter og opdaterer deres fortegnelser regelmæssigt. Når en annoncør opdaterer en fortegnelse, vises de nye oplysninger muligvis med en vis forsinkelse på Google Shopping.

Anmeldelser

Vi indsamler anmeldelser gennem programmet Google Kundeanmeldelser for at hjælpe dig med at undersøge produkter. Disse anmeldelser er helt frivillige, og vi betaler ikke anmeldere for at give deres mening til kende.

Vi indsamler også anmeldelser fra annoncører, sælgere og tredjepartsanmeldere. Annoncører skal vise alle anmeldelser (både positive og negative), og de kan have betalt anmeldere for at give deres mening til kende.

Et automatiseret system behandler disse anmeldelser, før de vises på Google Shopping, for at fjerne sprog, der lyder som spam eller er upassende. Spamindhold omfatter anmeldelser, hvor det samme indhold er indsendt flere gange eller fra flere konti.

Når en anmeldelse er blevet offentliggjort, kan den ikke ændres eller opdateres, og vi kan ikke kontakte anmeldere eller bede anmeldere om at opdatere det, de har skrevet. For at overholde juridiske forpligtelser kan vi dog fjerne anmeldelser, der bliver rapporteret til os. En anmeldelse kan vises på Google Shopping, så længe den omtalte vare annonceres på Google.

Anmeldelser kan sorteres på en række forskellige måder, f.eks. i kronologisk rækkefølge.

Sådan foretager du et køb

Når du finder noget på Google Shopping, som du er interesseret i, får du vist varens pris og de relevante afgifter. Med undtagelse af Køb på Google-tilbud kan du klikke på produktet for at gå til sælgerens website og købe det.

Forsendelsesomkostningerne kan variere afhængigt af destination, forsendelsesmetode og sælger, så er det en god idé at tjekke den endelige pris på sælgerens website. På sælgerens website kan du også finde oplysninger om alle relevante forsikringer eller garantier.

Hver sælger er ansvarlig for sin egen kundesupport. Hvis du har problemer med dit køb, skal du kontakte sælgeren direkte.

Meddelelse til købere vedrørende afgift for salg og brug i Connecticut
Conn. Gen. Stat. § 12-408f(b)(1) Bemærk! Afgifter kan forekomme på køb, der leveres til personer i delstaten Connecticut. Connecticut kræver, at køberne indsender en selvangivelse for brug, hvis forhandleren ikke har opkrævet moms. Gå til dette link for at få flere oplysninger.

Om Google Shopping

Google Shopping er:

• Effektivt: Google Shopping anvender Googles søgeteknologi til at hjælpe dig med at finde og undersøge produkter fra netbutikker på hele internettet, og du bliver derefter vist direkte til et sted, hvor du kan købe produkterne.
  • Omfattende: Find alt fra helt almindelige til mere specielle produkter.
  • Hurtigt: Så snart du har foretaget en søgning, får du vist billeder af relevante produkter og links til flere oplysninger, f.eks. hvilke butikker der sælger produkterne.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Google Shopping?

Google Shopping er en ny tjeneste til at finde produkter. Målet er at gøre det nemt for brugerne at undersøge køb, finde oplysninger om forskellige produkter, deres funktioner og priser og sætte brugerne i forbindelse med sælgere af produkterne.

Hvordan fungerer Google Shopping?

Google Shopping giver brugerne mulighed for at se produktoplysninger fra sælgere. Oplysningerne opdateres jævnligt af sælgerne. Onlineforhandlere indsender feeds, der indeholder produktoplysninger, til Google Shopping. Eftersom disse produktoplysninger kommer direkte fra sælgeren, betyder det, at vi kan vise de seneste priser, nyeste tilbud og den aktuelle produkttilgængelighed.

Hvis du vil vide mere om, hvordan produktfeeds og indsendelse fungerer, skal du besøge Hjælp til Google Merchant Center.

Hvordan kan jeg bruge Google Shopping til at finde lige nøjagtigt det, som jeg leder efter?

Når du søger i Google Shopping, vises der en række forskellige filtre, f.eks. pris, størrelse, tekniske specifikationer osv., som du kan bruge til hurtigt at indsnævre søgeresultaterne til det rette produkt. Når du ser på visse sider med oplysninger om beklædningsprodukter (såsom kjoler, frakker og sko), vil du også se varer, "der ligner" den vare, du har valgt. Dette er blot nogle få af de mange værktøjer i Google Shopping, og vi ser frem til at kunne præsentere flere i fremtiden.

Kan jeg søge efter produkter inden for en bestemt kategori?

Du kan indsnævre dine resultater efter kategori. Hvis du f.eks. søger efter "pære", vises der resultater for både frugten og belysning. Du kan klikke på linket for den ønskede kategori for kun at få vist resultaterne i den valgte kategori.

Hvordan bliver produkterne under "Set for nylig" i Google Shopping genereret?

De produkter, der vises under "Set for nylig" i Google Shopping, er varer fra Web- og appaktivitet i Min aktivitet. Besøg siden Min aktivitet for at se eller slette varer.

Hvordan fungerer Google Shopping sammenlignet med andre websites?

Google Shopping sælger ikke produkter direkte til forbrugerne. Vi indsamler i stedet produktoplysninger fra de deltagende sælgere og gør det muligt for dig at søge blandt deres produkter. Når du finder det, du leder efter, kan du gå til butikkens website for at købe det, eller du kan muligvis købe det på Google.

Hvordan genereres produktanbefalinger på Google Shopping? (Tilgængelige i USA, Storbritannien, Frankrig, Tyskland og Japan)

Produktanbefalinger er baseret på oplysninger fra din Google-konto, herunder din Web- og appaktivitet. Du kan se eller slette varer eller deaktivere anbefalinger ved at gå til Min aktivitet.

Kan jeg købe varer direkte fra Google Shopping?

Med Google Shopping kan du handle hos mange sælgere og nemt sammenligne produkter og priser. Varer, som kurveikonet vises ud for, kan købes via Googles platform.

Hvor opdaterede er produktoplysningerne?

De fleste af de oplysninger, som du kan se på Google Shopping, leveres af de deltagende sælgere. Når en sælger opdaterer sine oplysninger, f.eks. ændrer prisen på et produkt, kan der være en forsinkelse, inden de nye oplysninger vises på Google Shopping. Du bør derfor gå til sælgerens landingsside for at se de seneste oplysninger.

Forbrugeroplysninger

Når du bruger Google Shopping, får vist produkter fra annoncører og sælgere, der har valgt at fremvise deres produkter i Google Shopping.

Medmindre andet er angivet, er tilbud i Google Shopping rangeret efter relevans, bl.a. baseret på dine søgetermer og anden Google-aktivitet.  Der bruges visse annoncedata til at forbedre kvaliteten af resultaterne.

Tilbud med etiketten "Ikke-udtømmende betalte annoncer" eller "Annonces payantes et non-exhaustive" betyder, at annoncørbetaling til Google også kan påvirke, hvordan varer rangeres og grupperes. Google modtager betaling for klik på disse annoncer.

Ved Køb på Google-tilbud, der vises i Google Shopping, modtager Google provision for hvert køb.

Bemærk! Google Shopping fungerer anderledes i Indien. I denne region bliver Google ikke betalt for klik på indkøbssøgeresultater, og rangering baseres udelukkende på søgeforespørgslers relevans med en vis indflydelse fra annonceringsdata for at forbedre kvaliteten.

Hvis du vil tilpasse dine resultater i Google Shopping, kan du sortere eller filtrere dem efter pris, produktkategori og brand.

Du kan se din aktivitet på din Google-konto ved at gå til Min aktivitet, og du kan få flere oplysninger i Googles Hjælp til forbrugerannoncer. Hvis du vil blokere bestemte annoncører, fravælge tilpassede annoncer eller bekræfte din status som frameldt, kan du gøre det i Googles annonceindstillingerSe, hvordan brugerne kan styre, hvilke oplysninger der bruges til at tilpasse deres oplevelse.

De produkter, der vises under søgeresultater i Google Shopping, omfatter muligvis ikke alle de tilgængelige produkter.

Produktoplysninger

Sælgere og annoncører, der viser deres produkter i Google Shopping, deltager i kommerciel aktivitet. De skal overholde Politikker for Google Shopping, der i detaljer forklarer, hvad der kan og ikke kan vises på Google Shopping.

Google Shopping fjerner varer, der ikke overholder disse politikker, og kan suspendere sælgere, der overtræder politikkerne.

Annoncører angiver oplysninger om deres produkter og opdaterer deres fortegnelser regelmæssigt. Når en annoncør opdaterer en fortegnelse, vises de nye oplysninger muligvis med en vis forsinkelse på Google Shopping.

Anmeldelser

Vi indsamler anmeldelser gennem programmet Google Kundeanmeldelser for at hjælpe dig med at undersøge produkter. Disse anmeldelser er helt frivillige, og vi betaler ikke anmeldere for at give deres mening til kende.

Vi indsamler også anmeldelser fra annoncører, sælgere og tredjepartsanmeldere. Annoncører skal vise alle anmeldelser (både positive og negative), og de kan have betalt anmeldere for at give deres mening til kende.

Et automatiseret system behandler disse anmeldelser, før de vises på Google Shopping, for at fjerne sprog, der lyder som spam eller er upassende. Spamindhold omfatter anmeldelser, hvor det samme indhold er indsendt flere gange eller fra flere konti.

Når en anmeldelse er blevet offentliggjort, kan den ikke ændres eller opdateres, og vi kan ikke kontakte anmeldere eller bede anmeldere om at opdatere det, de har skrevet. For at overholde juridiske forpligtelser kan vi dog fjerne anmeldelser, der bliver rapporteret til os. En anmeldelse kan vises på Google Shopping, så længe den omtalte vare annonceres på Google.

Anmeldelser kan sorteres på en række forskellige måder, f.eks. i kronologisk rækkefølge.

Sådan foretager du et køb

Når du finder noget i Google Shopping, som du er interesseret i, får du vist varens pris og de relevante afgifter. Med undtagelse af Køb på Google-tilbud kan du klikke på produktet for at gå til sælgerens website og købe det.

Forsendelsesomkostningerne kan variere afhængigt af destination, forsendelsesmetode og sælger, så det er en god idé at tjekke den endelige pris på sælgerens website. På sælgerens website kan du også finde oplysninger om alle relevante forsikringer eller garantier.

Hver sælger er ansvarlig for sin egen kundesupport. Hvis du har problemer med dit køb, skal du kontakte sælgeren direkte.

Meddelelse til købere vedrørende afgift for salg og brug i Connecticut
Conn. Gen. Stat. § 12-408f(b)(1) Bemærk! Afgifter kan forekomme på køb, der leveres til personer i delstaten Connecticut. Connecticut kræver, at køberne indsender en selvangivelse for brug, hvis forhandleren ikke har opkrævet moms. Gå til dette link for at få flere oplysninger.

Om Google Shopping

Google Shopping er:

• Effektivt: Google Shopping anvender Googles søgeteknologi til at hjælpe dig med at finde og undersøge produkter fra onlinebutikker på hele internettet, og du bliver derefter vist direkte til et sted, hvor du kan købe produkterne.
  • Omfattende: Find alt fra helt almindelige til mere specielle produkter.
  • Hurtigt: Så snart du har indtastet en søgning, får du vist billeder af relevante produkter og links til flere oplysninger, bl.a. butikkerne, hvor du kan købe produkterne.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Google Shopping?

Google Shopping er en ny tjeneste til at finde produkter. Målet er at gøre det nemt for brugerne at undersøge køb, finde oplysninger om forskellige produkter, deres funktioner og priser og sætte brugerne i forbindelse med sælgere af produkterne.

Hvordan fungerer Google Shopping?

Google Shopping giver brugerne mulighed for at se produktoplysninger fra sælgere. Oplysningerne opdateres jævnligt af sælgerne. Onlineforhandlere indsender feeds, der indeholder produktoplysninger, til Google Shopping. Eftersom disse produktoplysninger kommer direkte fra sælgeren, betyder det, at vi kan vise de seneste priser, nyeste tilbud og den aktuelle produkttilgængelighed.

Hvis du vil vide mere om, hvordan produktfeeds og indsendelse fungerer, skal du gå til Hjælp til Google Merchant Center.

Hvordan kan jeg bruge Google Shopping til at finde lige nøjagtigt det, som jeg leder efter?

Når du søger i Google Shopping, vises der en række forskellige filtre, f.eks. pris, størrelse, tekniske specifikationer osv., som du kan bruge til hurtigt at indsnævre søgeresultaterne til det rette produkt. Når du ser på visse sider med oplysninger om beklædningsprodukter (såsom kjoler, frakker og sko), får du også vist varer, der "ligner" den vare, du har valgt. Dette er blot nogle få af de mange værktøjer i Google Shopping, og vi ser frem til at kunne præsentere flere i fremtiden.

Kan jeg søge efter produkter inden for en bestemt kategori?

Du kan indsnævre dine resultater efter kategori. Hvis du f.eks. søger efter "pære", vises der resultater for både frugten og belysning. Du kan klikke på den ønskede kategori for kun at få vist resultaterne i den valgte kategori.

Hvordan genereres produkterne under "Set for nylig" i Google Shopping?

De produkter, der vises under "Set for nylig" i Google Shopping, er varer fra Web- og appaktivitet i Min aktivitet. Gå til siden Min aktivitet for at se eller slette varer.

Hvordan fungerer Google Shopping sammenlignet med andre websites?

Google Shopping sælger ikke produkter direkte til forbrugerne. Vi indsamler i stedet produktoplysninger fra de deltagende sælgere og gør det muligt for dig at søge blandt deres produkter. Når du finder det, du leder efter, kan du gå til butikkens website for at købe det, eller også kan du muligvis købe det på Google.

Hvordan genereres produktanbefalinger i Google Shopping? (tilgængelige i Frankrig, Japan, Storbritannien, Tyskland og USA)

Produktanbefalinger er baseret på oplysninger fra din Google-konto, bl.a. din Web- og appaktivitet. Du kan se eller slette varer eller deaktivere anbefalinger ved at gå til Min aktivitet.

Kan jeg købe varer direkte via Google Shopping?

Med Google Shopping kan du handle hos mange sælgere og nemt sammenligne produkter og priser. Varer, som kurveikonet vises ud for, kan købes via Googles platform.

Hvor opdaterede er produktoplysningerne?

De fleste af de oplysninger, som vises i Google Shopping, leveres af de deltagende sælgere. Når en sælger opdaterer sine oplysninger, f.eks. ændrer prisen på et produkt, kan der være en forsinkelse, inden de nye oplysninger vises på Google Shopping. Du bør derfor gå til sælgerens landingsside for at se de seneste oplysninger.