Siden du har forespurt, er ikke tilgjengelig på språket ditt ennå. Du kan velge et annet språk nederst på siden. Eventuelt kan du bruke den innebygde oversettingsfunksjonen i Google Chrome til å oversette en hvilken som helst nettside til det språket du foretrekker.

Fødevaresikkerhed og sidste salgsdato

En bemærkning om allergener i fødevarer, bl.a. jordnødder, sojabønner, mælk, æg, fisk, skaldyr, nødder og hvede:

Butikkerne på vores website sælger et bredt udvalg af fødevarer, hvilket betyder, at der findes allergener i butikkerne. Da varerne i din ordre kommer direkte fra disse butikker, kan de have været i kontakt med allergener. Vær forsigtig, hvis du har nogen form for allergi.