Voedselveiligheid en uiterste verkoopdatums

Een opmerking over voedselallergenen, waaronder pinda's, sojabonen, melk, eieren, vis, schaaldieren, noten en tarwe:

De winkels op onze site hebben een breed aanbod aan voedingsmiddelen, wat betekent dat er allergenen aanwezig zijn op hun locaties. De artikelen in uw bestelling zijn rechtstreeks afkomstig uit deze winkels. Dit betekent dat ze in contact kunnen komen met allergenen. Wees voorzichtig als u gevoelig bent voor allergenen.