Elintarvikkeiden turvallisuus ja viimeiset myyntipäivät

Ilmoitus ruoka-aineallergeeneista, kuten maapähkinästä, soijapavuista, maitotuotteista, kananmunista, kalasta, äyriäisistä, pähkinöistä ja vehnästä:

Sivuston kaupoissa on myynnissä laaja valikoima elintarvikkeita, jonka vuoksi niissä käsitellään allergeeneja sisältäviä ruoka-aineita. Tilauksesi tuotteet tulevat suoraan kaupoilta, joten niitä on voitu käsitellä samassa tilassa allergiaa aiheuttavien ruoka-aineiden kanssa. Huomioi tämä, jos olet allerginen.