Uw afleveradres instellen

Wilt u uw afleveradres wijzigen of bestellen op een nieuw adres?

U kunt dit eenvoudig doen bij het afrekenen.

Een nieuw adres toevoegen

1. Klik op de pijl-omlaag naast het afleveradres
  2. Klik op NIEUW ADRES TOEVOEGEN
  3. Voer uw gegevens in, waaronder adres en telefoonnummer

Uw adres updaten

1. Klik op de pijl-omlaag naast het afleveradres
  2. Klik op het potloodpictogram om het adres en het telefoonnummer bij te werken

Een adres verwijderen

1. Klik op de pijl-omlaag naast het afleveradres
  2. Klik op het potloodpictogram naast het adres dat u wilt verwijderen
  3. Klik op VERWIJDEREN

Wilt u uw adres wijzigen nadat u uw bestelling heeft geplaatst?

Op dit moment kunnen we uw leveringsadres niet meer wijzigen nadat de bestelling is verwerkt. Als uw bestelling nog niet verwerkt is, kunt u de bestelling annuleren en een nieuwe plaatsen op het juiste adres.