As a precautionary health measure for support specialists in light of COVID-19, some help options may be unavailable or delayed. Thanks for your patience. For more information on Google Shopping, visit the Help Center.

Anbefalinger og tilpasning

USA og Frankrig

Google bruger ordrehistorikken fra Køb på Google og din browserhistorik

For at skabe en tilpasset købsoplevelse for dig bruger Google din ordrehistorik fra Køb på Google og din browserhistorik. Denne aktivitet omfatter søgninger og klik på Googles søgeresultatside.

For at give dig bedre resultater i Google Shopping bruger vi din ordrehistorik og din tidligere Google-aktivitet til følgende:

• Anbefale dig varer, du kan købe
  • Rangering af varer baseret på relevans
  • Sende dig mailpåmindelser baseret på dine præferencer og tidligere ordrer

Sådan fjerner du en anbefaling, hvis den ikke er relevant:

1. Vælg menuen ud for anbefalingen.
  2. Vælg årsagen til, at du gerne vil have den fjernet.
  3. Vælg OK.

Uden for USA og Frankrig

Google bruger din browseraktivitet

Google bruger din browseraktivitet til at give dig en tilpasset shoppingoplevelse. Denne aktivitet omfatter søgninger og klik på Googles søgeresultatside.

For at give dig bedre resultater i Google Shopping bruger vi din tidligere Google-aktivitet til følgende:

• Anbefale dig varer, du kan købe
  • Rangering af varer baseret på relevans
  • Sende dig påmindelser baseret på dine præferencer

Administrer dine indstillinger for tilpasning

Hvis du ikke vil have, at din ordrehistorik og Google-aktivitet skal bruges til at give dig en tilpasset købsoplevelse, skal du gøre følgende:

1. Log ind på din Google-konto.
  2. Gå til Aktivitetsadministration.
  3. Deaktiver Web- og appaktivitet.

Sådan finder og sletter du tidligere aktivitet, så den ikke bruges i forbindelse med tilpasning:

1. Log ind på din Google-konto.
  2. Gå til Aktivitetsadministration.
  3. Gå til Administrer aktivitet.

Gå til Slet din aktivitet for at få flere oplysninger.

Tip! Hvis du sletter tidligere aktivitet, kan det påvirke din oplevelse i andre Google-tjenester som f.eks. Google Søgning og Google Assistent.Du kan altid aktivere indstillingen Web- og appaktivitet igen, slette aktiviteten eller ændre dine indstillinger på account.google.com.

Få flere oplysninger om Web- og appaktivitet.