As a precautionary health measure for support specialists in light of COVID-19, some help options may be unavailable or delayed. Thanks for your patience. For more information on Google Shopping, visit the Help Center.

Kontakt

Wie können wir Ihnen helfen?

Sie können sich per E-Mail, Chat und Telefon mit uns in Verbindung setzen.

Unser Kundensupport ist an sieben Tagen die Woche für Sie erreichbar.

Wir freuen uns darauf, von Ihnen zu hören.