Om Google Kundrecensioner

Med programmet Google Kundrecensioner kan du betygsätta ditt köp hos våra partner som deltar i programmet. Betyget du ger i recensionen kan hjälpa andra kunder att fatta ett välgrundat beslut när de handlar.

Om du väljer att få en enkät från Google Kundrecensioner skickas den till dig några dagar efter att beställningen har levererats. Det är viktigt att du lämnar recensionen efter att beställningen har levererats, så att du kan betygsätta hela shoppingupplevelsen. Vi skickar inga andra e-postmeddelanden när du väljer att delta. E-postmeddelandet innehåller en enkät som tar en minut att fylla i och ser ut så här:

Bild på enkäten för Google Kundrecensioner. Du kan se hur texten i enkäten ser ut i exempel på enkätinbjudan.

Uppgifter som samlas in av Google Kundrecensioner

När du har valt att delta får Google Kundrecensioner nedanstående uppgifter om din beställning så att enkäten skickas vid rätt tillfälle.

Data Beskrivning
Beställnings-id Det unika beställningsnumret för ditt köp. Google använder det för att koppla din recension till din beställning.
Din e-postadress Detta är e-postadressen som du angav när du valde att delta i Google Kundrecensioner vid köpet. Enkäten från Google Kundrecensioner skickas till denna adress.
Google-kontoinformation Om du är inloggad på ett Google-konto när du väljer att delta delas dina kontouppgifter och den identitet som är kopplad till Google-kontot.
Land

Landsnamnet anger vart beställningen ska levereras.

Leveransdatum Beställningens leveransdatum är datumet som återförsäljaren förväntar sig att beställningen ska levereras. Google Kundrecensioner skickar en enkät till dig när beställningen har levererats.
GTIN GTIN (Global Trade Item Number) är artikelnumret för produkterna som ingår i beställningen. Med hjälp av numret identifieras vilken produkt som recensionen lämnas för.

Koppla din recension till ditt Google-konto

Om du är inloggad på ditt Google-konto när du väljer att få enkäter kopplas recensionen du lämnar till ditt Google-konto. Ditt innehåll visas offentligt i Googles tjänst på hela webben tillsammans med ditt profilnamn och foto.

Visa och hantera recensioner som är kopplade till ditt konto

Du hittar alla recensioner för säljare och produkter som du har bidragit med på recensionssidan. Där kan du radera dina recensioner från listan.