Om Google Kundeanmeldelser

Google Kundeanmeldelser er et program du kan bruke til å vurdere kjøpsopplevelsen du har hatt hos partnerne våre som deltar i programmet. Rangeringen du gir i vurderingen, kan være nyttig for andre kjøpere når de skal treffe velfunderte kjøpsbeslutninger.

Hvis du velger å svare på en undersøkelse fra Google Kundeanmeldelser, sender Google deg en e-post noen dager etter at bestillingen din er levert. Det er viktig at du skriver anmeldelsen etter at bestillingen er levert, så du kan evaluere hele kjøpsopplevelsen. Vi kommer ikke til å sende deg andre e-poster som følge av at du registrerer deg for dette. E-posten inneholder en undersøkelse som tar ca. ett minutt å fullføre, og som ser slik ut:

Illustrasjonsbilde av en undersøkelse fra Google Kundeanmeldelser. Hvordan teksten i undersøkelsen kan bli seende ut, kan du se i dette eksempelet på en invitasjon til undersøkelsen.

Informasjonen som samles inn av Google Kundeanmeldelser

For å sikre at Google sender deg undersøkelsen til rett tid, mottar Google Kundeanmeldelser denne informasjonen om bestillingen din etter at du har registrert deg:

Data Beskrivelse
Bestillings-ID Denne ID-en er det unike bestillingsnummeret tilordnet kjøpet ditt. Google bruker den til å knytte vurderingen din til bestillingen din.
E-postadressen din Dette er e-postadressen du oppga da du registrerte deg for Google Kundeanmeldelser etter at kjøpet var gjennomført. Undersøkelsen fra Google Kundeanmeldelser sendes til denne adressen.
Google-kontoinformasjon Hvis du er logget på en Google-konto når du registrerer deg, brukes Google-kontoinformasjonen og den tilhørende identiteten.
Land

Navnet på landet angir hvor bestillingen din blir levert.

Leveringsdato for bestillingen Leveringsdatoen for bestillingen er datoen når forhandleren forventer at bestillingen din blir levert. Du får en undersøkelse fra Google Kundeanmeldelser etter at bestillingen er levert.
GTIN Dette er GTIN-nummeret (Global Trade Item Number) for produktene som inngår i bestillingen. Nummeret viser hvilket produkt vurderingsdataene refererer til.

Sånn kan du knytte anmeldelsen din til Google-kontoen din

Hvis du er logget på Google-kontoen din når du velger å motta en undersøkelse, blir vurderingen du oppgir i undersøkelsen, tilknyttet Google-kontoen din Innholdet ditt vises offentlig i Google-tjenesten over hele nettet, sammen med profilnavnet og -bildet ditt.

Sånn kan du se og administrere anmeldelser tilknyttet kontoen din

Du finner alle selger- og produktvurderingene du har bidratt med, på siden med anmeldelsene dine. Derfra kan du slette noen av eller alle anmeldelsene som er oppført.