Googlen asiakasarvostelut

Googlen asiakasarvostelut ‑ohjelman avulla voit arvioida kokemuksiasi, kun teet ostoksia ohjelmaan osallistuvilta kumppaneiltamme. Arvostelussa antamasi arvio voi auttaa muita asiakkaita ostopäätöksen tekemisessä.

Jos haluat osallistua Googlen asiakasarvostelujen kyselyyn, saat Googlelta sähköpostiviestin muutaman päivän kuluttua tilauksesi toimittamisesta. On tärkeää, että vastaat kyselyyn vasta tilauksen toimittamisen jälkeen, jotta voit antaa arvion koko ostokokemuksestasi.Emme lähetä sinulle muita tähän ohjelmaan liittyviä sähköpostiviestejä. Sähköpostiviesti sisältää lyhyen kyselyn, joka näyttää tältä:

Kuvituskuva Googlen asiakasarvostelujen kyselystä. Katso esimerkkikyselykutsu, niin näet, miltä kyselyteksti voi näyttää.

Googlen asiakasarvostelujen keräämät tiedot

Jotta Google osaa lähettää kyselyn oikeaan aikaan, Googlen asiakasarvostelut saa seuraavat tiedot tilauksestasi, kun olet ilmoittanut haluavasi osallistua ohjelmaan:

Data Kuvaus
Tilaustunnus Tämä tunnus on ostoksesi yksilöllinen tilausnumero. Sen avulla Google yhdistää arvostelusi tilaukseesi.
Sähköpostiosoitteesi Annoit tämän sähköpostiosoitteen, kun ilmoitit haluavasi osallistua Googlen asiakasarvosteluihin oston viimeistelyn yhteydessä. Googlen asiakasarvostelujen kysely lähetetään tähän osoitteeseen.
Google-tilitiedot Google-tilisi tiedot ja siihen liittyvä henkilöllisyys, jos olet kirjautuneena Google-tilillesi, kun valitset kyselyyn osallistumisen.
Maa

Maa, johon tilauksesi toimitetaan.

Tilauksen toimituspäivä Tilauksen toimituspäivä on jälleenmyyjän arvioima toimituspäivä. Googlen asiakasarvostelut lähettää kyselyn tilauksesi toimittamisen jälkeen.
GTIN GTIN on tilaukseesi sisältyvien tuotteiden GTIN-numero. Sen avulla tunnistetaan, mihin tuotteeseen arvostelut liittyvät.

Arvostelun yhdistäminen Google-tiliisi

Jos olet kirjautunut Google-tilillesi, kun valitset kyselyyn vastaamisen, kyselyyn kirjoittamasi arvostelu yhdistetään Google-tiliisi. Arvostelusi näkyy julkisesti Googlen palveluissa internetissä profiilinimesi ja kuvasi kanssa.

Tiliisi yhdistettyjen arvosteluiden katsominen ja hallinnointi

Löydät kaikki lisäämäsi myyjä- ja tuotearvostelut arvostelusivultasi. Sieltä voit myös poistaa kaikki haluamasi arvostelut.