Om Google Kundeanmeldelser

Google Kundeanmeldelser er et program, der giver dig mulighed for at bedømme din købsoplevelse hos vores partnere, der deltager i programmet. Den bedømmelse, du giver i din anmeldelse, kan hjælpe andre handlende med at træffe en velovervejet beslutning om et køb.

Hvis du tilvælger at modtage en undersøgelse fra Google Kundeanmeldelser, sender Google en mail til dig, et par dage efter din ordre er blevet leveret. Det er vigtigt, at du først indsender din anmeldelse, efter din ordre er blevet leveret. På den måde kan du anmelde hele købsoplevelsen. Vi sender ikke andre mails til dig, efter du har tilvalgt dette. Mailen indeholder en undersøgelse, som tager ca. et minut at besvare. Undersøgelsen ser sådan ud:

Illustration af undersøgelse fra Google Kundeanmeldelser. Du kan se et eksempel på undersøgelsesteksten her: Eksempel på invitation til undersøgelse.

Oplysninger, der indsamles af Google Kundeanmeldelser

For at sikre, at Google sender undersøgelsen til dig på det rette tidspunkt, modtager Google Kundeanmeldelser følgende oplysninger om din ordre, efter du har tilvalgt undersøgelsen.

Data Beskrivelse
Ordre-id Dette id er det unikke ordrenummer for dit køb. Google bruger det til at knytte din anmeldelse til din ordre.
Din mailadresse Denne mailadresse er den adresse, du angav, da du tilvalgte af modtage en undersøgelse fra Google Kundeanmeldelser efter dit køb. Undersøgelsen fra Google Kundeanmeldelser sendes til denne adresse.
Google-kontooplysninger Hvis du er logget ind på en Google-konto, når du tilvælger undersøgelsen, anvendes dine Google-kontooplysninger og din tilknyttede identitet.
Land

Landenavnet angiver, hvor din ordre bliver leveret.

Ordrens leveringsdato Ordrens leveringsdato er den dato, hvor forhandleren forventer, at din ordre leveres. Google Kundeanmeldelser sender en undersøgelse til dig, efter din ordre er blevet leveret.
GTIN GTIN (Global Trade Item Number) er GTIN-nummeret for de produkter, din ordre indeholder. Dette identificerer, hvilket produkt anmeldelsesdataene refererer til.

Tilknytning af din anmeldelse til din Google-konto

Hvis du er logget ind på din Google-konto, når du tilvælger at modtage en undersøgelse, knyttes den anmeldelse, du angiver i den pågældende undersøgelse, til din Google-konto. Dit indhold vises offentligt i Googles tjeneste på nettet med dit profilnavn og billede.

Visning og administration af anmeldelser, der er knyttet til din konto

Du kan finde alle sælger- og produktanmeldelser, du har tilføjet, på siden med anmeldelser. Her kan du slette nogle af eller alle de angivne anmeldelser.