Ändringar i prisbevakning och sparande på Google

I oktober 2023 försvinner spar- och prisbevakning på shopping.google.com. Du kan fortfarande logga in på ditt Google-konto om du vill ha åtkomst till prisbevakning på Google.com via den mobila webben eller Google-appen. Din information skyddas med Google. Du kan när som helst granska uppgifterna för Google-kontot och ändra dina integritetsinställningar.

Ladda ned din data via Google Takeout

Du kan exportera och ladda ned data från Google-produkterna du använder, särskilt för sparade produkter:

1. Logga in på Google-kontot.
  2. Klicka på Data och integritet.
  3. Öppna Ladda ned din data.
    • Google-produkter som har din data väljs automatiskt.
  4. Kontrollera att Sparat avsnitt är markerat.
  5. Klicka på Nästa steg följt av Skicka nedladdningslänk via e-post följt av Exportera en gång följt av Skapa export.
    • När filerna är klara kan du få ett e-postmeddelande med en nedladdningslänk.
    • Du har en vecka på dig att ladda ned dina filer.

Läs mer om hur du laddar ned din Google-data.

Skapa samlingar på Google

Du kan fortsätta skapa samlingar med sparade länkar, bilder och platser på Google.com. Mer information finns i Hantera samlingar och sparade objekt.

Bevaka priser på Google (endast USA och IN)

Du kan även fortsätta att bevaka priser för produkter du är intresserad av på Google.com. Läs mer om hur du bevakar priser på Google Sök.