Endringer i prissporing og lagring på Google

I oktober 2023 avvikler vi lagring og prissporing på shopping.google.com. Du kan fortsatt bruke prissporing på Google.com via internett på mobil eller Google-appen ved å logge på Google-kontoen din. Informasjonen din er fortsatt trygg hos Google. Du kan når som helst gå gjennom informasjonen i Google-kontoen din og endre personverninnstillingene dine.

Last ned dataene dine via Google Takeout

Du kan eksportere og laste ned dataene dine fra Google-produktene du bruker, spesielt for lagrede produkter:

1. Logg på Google-kontoen din.
  2. Klikk på Data og personvern.
  3. Gå til Last ned dataene dine.
    • Google-produkter som har fått data om deg, er valgt automatisk.
  4. Sørg for at «Lagret» er merket av.
  5. Klikk på Neste trinn og så Send nedlastingslinken via e-post og så Eksporter én gang og så Opprett eksport.
    • Når filene er klare, kan du få en e-post med en nedlastingslink.
    • Du har en uke på deg til å laste ned filene.

Finn ut mer om hvordan du laster ned Google-dataene dine.

Opprett samlinger på Google

Du kan fortsatt opprette samlinger av lagrede linker, bilder og steder på Google.com. Du finner mer informasjon i Administrer samlinger og lagrede elementer.

Spor priser på Google (bare USA og India)

Du kan også fortsette å spore priser for produkter du er interessert i, på Google.com. Finn ut hvordan du sporer priser på Google Søk.