Wijzigingen in prijstracking en opgeslagen items op Google

In oktober 2023 nemen we afscheid van opgeslagen items en prijstracking op shopping.google.com. U kunt nog steeds prijzen volgen op Google.com via mobiel internet of in de Google-app door in te loggen op uw Google-account. Uw gegevens blijven beveiligd bij Google. U kunt op elk moment uw Google-accountgegevens controleren en uw privacyinstellingen wijzigen.

Uw gegevens downloaden via Google Takeout

U kunt uw gegevens exporteren en downloaden uit de Google-producten die u gebruikt, met name voor opgeslagen producten:

1. Log in op uw Google-account.
  2. Klik op Gegevens en privacy.
  3. Ga naar Uw gegevens downloaden.
    • Google-producten die uw gegevens bevatten, worden automatisch geselecteerd.
  4. Zorg ervoor dat u het gedeelte Opgeslagen heeft aangevinkt.
  5. Klik op Volgende stap en dan Downloadlink sturen via e-mail en dan Eén keer exporteren en dan Export maken.
    • Als uw bestanden klaar zijn, krijgt u een e-mail met een downloadlink.
    • U heeft een week de tijd om uw bestanden te downloaden.

Meer informatie over hoe u uw Google-gegevens downloadt

Collecties op Google maken

U kunt collecties met opgeslagen links, afbeeldingen en plaatsen blijven maken op Google.com. Ga naar Collecties en opgeslagen items beheren voor meer informatie.

Prijstracking op Google (alleen VS en IN)

U kunt ook prijzen volgen voor producten waarin u geïnteresseerd bent op Google.com. Meer informatie over prijstracking op Google Zoeken