Muutoksia hintaseurantaan ja tallennettuihin tuotteisiin Googlessa

Tallennetut tuotteet ja hintaseuranta poistuvat käytöstä osoitteessa shopping.google.com lokakuussa 2023. Voit edelleen käyttää hintaseurantaa Google.comissa mobiiliverkon tai Google-sovelluksen kautta kirjautumalla Google-tilille. Tietosi pysyvät turvassa Googlessa. Voit tarkistaa Google-tilin tiedot ja muuttaa yksityisyysasetuksia milloin tahansa.

Datan lataaminen Google Takeoutilla

Voit viedä ja ladata dataa käyttämistäsi Googlen tuotteista ja etenkin tallentamistasi tuotteista:

1. Kirjaudu Google-tilille.
  2. Valitse Data ja yksityisyys.
  3. Siirry kohtaan Lataa datasi.
    • Googlen tuotteet, joissa sinulla on dataa, valitaan automaattisesti.
  4. Varmista, että Tallennettu-osio on valittuna.
  5. Valitse Seuraava vaihe ja sitten Lähetä latauslinkki sähköpostitse ja sitten Vie kerran ja sitten Luo vienti.
    • Kun tiedostot ovat valmiit, saatat saada sähköpostilla latauslinkin.
    • Sinulla on viikko aikaa ladata tiedostot.

Lue lisää Google-datan lataamisesta.

Kokoelmien luominen Googlessa

Voit edelleen luoda kokoelmia tallennetuista linkeistä, kuvista ja paikoista Google.comissa. Lue lisää kokoelmien ja tallennettujen kohteiden ylläpitämisestä.

Hintaseuranta Googlessa (vain Yhdysvallat ja Intia)

Voit myös edelleen seurata kiinnostavien tuotteiden hintoja Google.comissa. Lue lisää hintojen seuraamisesta Google Haussa.