Hantera länkade konton för bonusprogram

Viktigt!

• När du länkar ditt konto till ett varumärkes bonusprogram används uppgifterna bara för att fastställa din relation till bonusprogrammet. De används inte för något annat ändamål.
  • Du kan välja att Google ska länka dina konton för medlemskap hos varumärken till ditt Google-konto om du aktiverar den här funktionen. Google samarbetar med betrodda partner för den här funktionen.

Du kan länka bonus-, förmåns- och medlemskonton från dina favoritvarumärken till ditt Google-konto. Då kan du enklare hitta anpassade medlemsförmåner när du söker, till exempel:

• specialerbjudanden
  • fri frakt
  • antal poäng du får per köp när du använder Google.

Välj att bli bonusmedlem hos Google

När du tittar efter saker som du är intresserad av kan det hända att det finns ett bonusmedlemskapskonto som kan länkas till ditt Google-konto. Alternativet visas längst ned bland köpalternativen.

Länka ett bonusmedlemskap själv

1. Klicka eller tryck på varumärket med ett bonusprogram.
  2. Välj den nivå av bonusmedlemskap du har hos varumärket i detaljvyn.
    • Alla medlemsförmåner du har för det kontot visas under ditt val.
  3. Välj Spara.

Låt Google hitta konton åt dig automatiskt

1. Klicka eller tryck på varumärket med ett bonusprogram.
  2. Välj Redigera inställningar i detaljvyn.
  3. Välj Anslut under Dina bonusprogram.
  4. Följ anvisningarna och slutför registreringen.

Du kan alltid kolla igen senare om du inte hittar ett bonusprogram för en säljare. Det kommer nya hela tiden.

Ta bort länk till bonusmedlemskonton

Du kan ta bort dig själv från bonusprogram när du tittar på artiklar som den säljaren säljer.

1. Klicka eller tryck på en säljare med en bonusnivå som finns sparad för ditt Google-konto.
  2. Välj Redigera inställningar under bonusprogrammet.
  3. För bonusprogram som du själv har länkat:
    • Leta upp den bonusprogramnivå som du vill ta bort under Mina bonusprogram och välj Ta bort Remove.
    • Öppna Mitt konto om du vill ta bort länken till kontot.
  4. För medlemskap som Google har hittat automatiskt:
    • Välj Redigera inställningar följt av Ändra följt av Koppla från under bonusprogrammet.
  5. För medlemskap som Google har länkat till Google Wallet:
    • Välj Redigera inställningar följt av Källa: Google Wallet under bonusprogrammet. Då kommer du direkt till det kort i Google Wallet som du vill ta bort länken till.