Administrer tilknyttede medlemskontoer i lojalitetsprogrammer

Viktig:

• Når du knytter kontoen din til lojalitetsprogrammet til et merke, brukes dataene bare til å registrere forholdet ditt til programmet og ikke til noe annet formål.
  • Hvis du velger å bruke denne funksjonen, kan du la Google hjelpe deg med å knytte medlemskontoene dine til Google-kontoen din. Google samarbeider med betrodde partnere om å levere denne funksjonen.

Du kan knytte medlemskontoene dine hos merker du liker, til Google-kontoen din. Da får du se medlemsfordeler som er tilgjengelige for deg, når du søker – for eksempel

• spesialtilbud
  • fri frakt
  • poeng opptjent per kjøp når du bruker Google

Registrer deg for lojalitetsmedlemskap på Google

Når du kikker på varer du er interessert i, kan det hende du ser at en medlemskonto kan knyttes til Google-kontoen din. Du finner alternativet nederst i kjøpsalternativene.

Tilknytt et lojalitetsmedlemskap selv

1. Klikk eller trykk på et merke som har et lojalitetsprogram.
  2. I «Informasjon»-visningen velger du medlemsnivået ditt hos det aktuelle merket.
    • Eventuelle medlemsfordeler du har via denne kontoen, vises under valget ditt.
  3. Velg Lagre.

La Google finne kontoer for deg automatisk

1. Klikk eller trykk på et merke som har et lojalitetsprogram.
  2. Velg Endre innstillingene i visningen med nærmere informasjon.
  3. Velg Koble til under «Lojalitetsprogrammene dine».
  4. Følg veiledningen for å fullføre registreringen.

Hvis du ikke finner noen lojalitetsprogrammer for en bestemt selger, kan du komme tilbake senere for å se om det er kommet et nytt program.

Fjern tilknytningen til lojalitetskontoer

Du kan melde deg ut av et lojalitetsprogram når du blar gjennom varer fra den aktuelle selgeren.

1. Klikk eller trykk på en selger med et lojalitetsnivå som er lagret i Google-kontoen din.
  2. Under lojalitetsprogrammet velger du Endre innstillingene.
  3. For lojalitetsmedlemskap du selv har tilknyttet:
    • Under «Lojalitetsprogrammene dine» finner du lojalitetsnivået du vil fjerne, og velger Fjern Remove.
    • Du kan fjerne tilknytningen til kontoen din ved å gå til Min konto.
  4. For medlemskap som Google har funnet automatisk:
    • Under lojalitetsprogrammet velger du Endre innstillingene og så Endre og så Koble fra.
  5. For medlemskap som er knyttet til Google Wallet ved hjelp av Google:
    • Under lojalitetsprogrammet velger du Endre innstillingene og så Kilde: Google Wallet. Da kommer du rett til kortet i Google Wallet, der du kan fjerne tilknytningen.