Linkitettyjen kanta-asiakastilien hallinnointi

Tärkeää:

• Kun linkität tilisi brändin kanta-asiakasohjelmaan, dataa käytetään vain kanta-asiakassuhteesi määrittämiseen. Sitä ei käytetä mihinkään muihin tarkoituksiin.
  • Jos otat ominaisuuden käyttöön, voit antaa Googlelle luvan linkittää brändijäsenyystilit Google-tiliisi. Google tarjoaa ominaisuuden yhteistyössä luotettujen kumppaneiden kanssa.

Voit linkittää suosikkibrändiesi kanta-asiakas-, palkinto‑ ja jäsentilit Google-tiliisi. Näin saat esimerkiksi seuraavia personoituja jäsenetuja:

• Erikoistarjoukset
  • Maksuton toimitus
  • Ostosta saadut pisteet Googlea käytettäessä

Kanta-asiakasjäsenyyden käyttöönotto Googlessa

Kun selaat sinua kiinnostavia tuotteita, saatat huomata, että kanta-asiakastili on mahdollista yhdistää Google-tiliisi. Vaihtoehto löytyy ostovaihtoehtojen alaosasta.

Kanta-asiakasjäsenyyden linkittäminen itse

1. Klikkaa tai napauta brändiä, jolla on kanta-asiakasohjelma.
  2. Valitse Tiedot-näkymästä kanta-asiakastilin taso, joka sinulla on kyseiselle brändille.
    • Kaikki tilin edut näkyvät valintasi alla.
  3. Valitse Tallenna.

Google ja tilien automaattinen hakeminen

1. Klikkaa tai napauta brändiä, jolla on kanta-asiakasohjelma.
  2. Valitse tietonäkymästä Muokkaa asetuksia .
  3. Valitse Kanta-asiakasohjelmat-kohdasta Yhdistä.
  4. Viimeistele käyttöönotto seuraamalla ohjeita.

Jos et löydä kauppiaan kanta-asiakasohjelmaa, voit aina tarkistaa myöhemmin, onko uutta ohjelmaa saatavilla.

Kanta-asiakastilien linkityksen poistaminen

Voit poistaa itsesi kauppiaan kanta-asiakasohjelmasta, kun selaat kyseisen kauppiaan myymiä tuotteita.

1. Klikkaa tai napauta kauppiasta, jonka kanta-asiakastaso on tallennettu Google-tilillesi.
  2. Valitse kanta-asiakasohjelman alta Muokkaa asetuksia.
  3. Itse linkittämäsi kanta-asiakasjäsenyydet:
    • Etsi "Kanta-asiakasohjelmat"-kohdan alta poistettava kanta-asiakastaso ja valitse Poista Remove.
    • Voit poistaa tilisi linkityksen Oma tili ‐sivulta.
  4. Jäsenyydet, jotka Google on löytänyt automaattisesti:
    • Valitse kanta-asiakasohjelman alta Muokkaa asetuksia ja sitten Muuta ja sitten Katkaise yhteys.
  5. Jäsenyydet, jotka Google auttoi linkittämään Google Walletin:
    • Valitse kanta-asiakasohjelman alta Muokkaa asetuksia ja sitten Lähde: Google Wallet. Tämä vie sinut suoraan Google Walletin kortille, jolla voit poistaa linkityksen.