Administrer de konti, der er tilknyttet loyalitetsmedlemskaber

Vigtigt!

• Når du knytter din konto til et brands loyalitetsprogram, bruges dataene kun til at fastslå din relation til loyalitetsprogrammet og ikke til andre formål.
  • Hvis du tilvælger denne funktion, kan Google hjælpe med at knytte dine medlemskonti for brands til din Google-konto. Google samarbejder med betroede partnere om denne funktion.

Du kan knytte dine loyalitets-, bonus- og medlemskonti fra dine foretrukne brands til din Google-konto, så du får personligt tilpassede medlemsfordele, når du søger, f.eks.:

• Særtilbud
  • Gratis forsendelse
  • Optjente point pr. køb, når du bruger Google

Tilvælg loyalitetsmedlemskab på Google

Når du kigger på en vare, der interesserer dig, kan du nogle gange se en loyalitetsmedlemskonto, som kan knyttes til din Google-konto. Valgmuligheden findes nederst blandt købsmulighederne.

Tilknyt selv et loyalitetsmedlemskab

1. Klik eller tryk på brandet med et loyalitetsprogram.
  2. I visningen "Oplysninger" skal du vælge det loyalitetskontoniveau, som du har for det pågældende brand.
    • Alle medlemsfordele, som du har med den pågældende konto, vises under dit valg.
  3. Vælg Gem.

Lad Google finde konti til dig automatisk

1. Klik eller tryk på brandet med et loyalitetsprogram.
  2. Vælg Rediger præferencer i den visningen Oplysninger.
  3. Vælg Tilknyt under "Dine loyalitetsprogrammer".
  4. Følg vejledningen for at fuldføre tilmeldingen.

Hvis du ikke kan finde et loyalitetsprogram for en sælger, kan du altid vende tilbage og se, om der er et nyt program.

Fjern tilknytning af loyalitetsmedlemskonti

Du kan fjerne dig selv fra sælgeres loyalitetsprogrammer, når du søger efter en vare, der er solgt af den pågældende sælger.

1. Klik eller tryk på en sælger med et loyalitetsniveau, der er gemt på din Google-konto.
  2. Vælg Rediger præferencer under loyalitetsprogrammet.
  3. For loyalitetsmedlemskaber, du selv har knyttet:
    • Find det loyalitetsniveau, du vil fjerne, under "Mine loyalitetsprogrammer", og vælg Fjern Remove.
    • Gå til Min konto for at fjerne tilknytningen til din konto.
  4. For medlemskaber, som Google automatisk har fundet:
    • Under loyalitetsprogrammet skal du vælge Rediger præferencer og derefter Skift og derefter Fjern tilknytning.
  5. For medlemskaber, som Google har hjulpet med at knytte til Google Wallet:
    • Vælg Rediger præferencer og derefter Kilde: Google Wallet under loyalitetsprogrammet. Dette fører dig direkte til kortet i Google Wallet, hvor du kan fjerne tilknytningen.