Om «Kvalitetsbutikk»-merket

Kvalitetsbutikk-programmet løfter frem bedrifter som stadig leverer en enestående handleopplevelse.

Slik får bedrifter «Kvalitetsbutikk»-merket

Bruker som titter i en kvalitetsbutikk på Google Shopping

For å kunne bli vurdert som en kvalitetsbutikk, ber Google bedrifter om å sende inn informasjon knyttet til visse aspekter ved handleopplevelsen, blant annet retningslinjene for frakt og retur. Google sjekker også brukervurderingene og bedriftens nettsted for å måle nettbutikkens kvalitet og tilgjengelighet.

Google vurderer all denne informasjonen under ett for å anslå den forventede kvaliteten på handleopplevelse. Bedriftene som kommer godt ut av denne vurderingen, får «Kvalitetsbutikk»-merket. Merket vises på Google og på butikkens nettsted.

Dette kan du forvente når du handler i en kvalitetsbutikk

Når du handler i en kvalitetsbutikk, kan du forvente følgende:

• Rask levering
  • Åpenhet rundt retningslinjene for retur
  • Nettsteder av høy kvalitet
  • Positive brukeranmeldelser

Merk: Google kan ikke garantere for påliteligheten til en selger eller vedkommendes produkter. Du får heller ingen kjøpsbeskyttelse hvis du er misfornøyd med en selger.