Over de badge Winkel van topkwaliteit

Het programma Winkel van topkwaliteit zet bedrijven die continu een uitstekende winkelbeleving bieden in het zonnetje.

Hoe bedrijven de badge Winkel van topkwaliteit verdienen

Een gebruiker browst door een Winkel van topkwaliteit in Google Shopping

We vragen bedrijven om gegevens over bepaalde categorieën tijdens het winkelen, zoals het verzend- en retourbeleid om van een winkel een Winkel van topkwaliteit te maken. Google controleert ook gebruikersbeoordelingen en de website van het bedrijf om de kwaliteit en toegankelijkheid te meten.

Google gebruikt al deze informatie om de verwachte kwaliteit van een winkelbeleving vast te stellen. De bedrijven met de hoogste beoordelingen krijgen de badge Winkel van topkwaliteit. U vindt de badge op Google en op de website van de winkel.

Wat u kunt verwachten als u winkelt in een Winkel van topkwaliteit

Van een Winkel van topkwaliteit kunt u het volgende verwachten:

• Snelle verzending
  • Transparant retourbeleid
  • Websites van hoge kwaliteit
  • Positieve gebruikersreviews

Opmerking: Google geeft geen garantie voor de betrouwbaarheid van een verkoper of de producten die deze verkoopt. Ook bieden we geen aankoopbescherming als u niet tevreden bent met een verkoper.