Arvostettu kauppias ‐merkki

Arvostettu kauppias ‐ohjelma juhlistaa yrityksiä, jotka tarjoavat asiakkaille aina erinomaisen ostokokemuksen.

Miten yritys voi saada Arvostettu kauppias ‐merkin?

Käyttäjä selaa Arvostettu kauppias ‑merkin saaneen kaupan tarjontaa Google Shoppingissa

Jos yritys haluaa saada Arvostettu kauppias ‑merkin, sen on toimitettava Googlelle dataa esimerkiksi toimitus- ja palautuskäytännöistä ja muista ostosten tekoon liittyvistä asioista. Google tarkistaa myös käyttäjäarviot ja arvioi yrityksen verkkosivuston laatua ja käytettävyyttä.

Google arvioi ostokokemuksen odotetun laadun edellä mainittujen tietojen pohjalta. Parhaimman arvion saaneet yritykset saavat Arvostettu kauppias ‐merkin. Merkki löytyy Googlesta ja kaupan verkkosivustolta.

Arvostettu kauppias ‑merkin saaneen kaupan tunnusmerkit

Arvostettu kauppias ‑merkin saaneen kaupan tunnusmerkkejä ovat

• nopea toimitus
  • läpinäkyvät palautuskäytännöt
  • korkealaatuiset verkkosivustot
  • positiiviset käyttäjäarvostelut.

Huom. Google ei takaa minkään kauppiaan tai kauppiaan tuotteiden luotettavuutta eikä tarjoa ostoturvaa, jos olet tyytymätön kauppiaaseen.