Om Top Quality Store-badget

Programmet Top Quality Store anerkender virksomheder, der konsekvent leverer en fantastisk købsoplevelse.

Sådan får virksomheder Top Quality Store-badget

Bruger, der browser i en butik med Top Quality Store-badget på Google Shopping

For at undersøge, om en butik er i topkvalitet, beder Google virksomheder om bestemte data vedrørende shoppingoplevelsen, bl.a. politikkerne vedrørende forsendelse og returnering. Google tjekker også brugerbedømmelser og virksomhedens website for at måle kvaliteten og tilgængeligheden.

Google ser på alle disse oplysninger samlet for at estimere den forventede kvalitet af en købsoplevelse i butikken. Virksomhederne med de højeste bedømmelser får Top Quality Store-badget. Du kan finde badget på Google og på butikkens website.

Det kan du forvente, når du handler i en butik med Top Quality Store-badget

Når du handler i en Top Quality Store, kan du forvente:

• Hurtig forsendelse
  • Gennemskuelige returpolitikker
  • Websites af høj kvalitet
  • Positive brugeranmeldelser

Bemærk! Google garanterer ikke pålideligheden af nogen sælger eller dennes produkter og tilbyder ikke nogen købsbeskyttelse, hvis du er utilfreds med en sælger.