Innehållspolicy för innehåll från användare i Google Shopping

Vi finns här för att hjälpa dig att upptäcka och välja produkter och onlinesäljare. Innehåll från användare är avsett att förbättra upplevelsen för dig och andra Google-användare. Vi har tagit fram innehållspolicyn för att säkerställa att alla som ser på användargenererat innehåll får en positiv och användbar upplevelse.

Följ vår policy:

Viktigt! Observera att vi förbehåller oss rätten att granska och ta bort kommentarer som strider mot våra policyer.

• Lägg inte upp spam eller falska recensioner som är avsedda att förbättra eller försämra en viss placering.
  • Lägg inte upp och länka inte till innehåll som kan uppfattas som stötande.
  • Lägg inte upp eller länka till innehåll som är kränkande eller hatiskt, eller som hotar eller trakasserar andra.
  • Lägg inte upp och länka inte till filer som innehåller virus, korrupta filer, trojaner eller några andra smittspridande eller destruktiva funktioner som kan skada någon annans dator.
  • Lägg inte upp något material som bryter mot någon annans upphovsrätt eller andra immateriella äganderättigheter.
  • Utge dig inte för att vara någon annan än den du är. Uppge inte missvisande uppgifter om din anknytning till någon fysisk eller juridisk person.
  • Överträd inte några andra tillämpliga lagar eller föreskrifter.
  • Använd inte dina kommentarer som ett annonsforum.

Tänk också på dessa riktlinjer:

• Se till att dina kommentarer är användbara och informativa.
  • När du granskar innehåll ska du lägga upp tydlig, viktig, ärlig och relevant information om det.
  • Nämn gärna både för- och nackdelar.
  • Var trevlig mot andra och behandla dem vänligt.
  • Se till att dina kommentarer är läsbara. Använd inte för många stora bokstäver och skiljetecken.
  • Använd korrekt grammatik och stavning.