Retningslinjer for brukergenerert innhold på Google Shopping

Vi har som mål å gjøre det lettere for deg å finne og velge produkter og selgere på nettet. Formålet med brukergenerert innhold er å gi både deg og andre Google-brukere en bedre opplevelse. For å bidra til å gjøre opplevelsen god og nyttig for alle som ser på brukergenerert innhold, har vi laget retningslinjer for denne innholdstypen.

Følg retningslinjene våre:

Viktig: Vær oppmerksom på at vi forbeholder oss retten til å gjennomgå og fjerne kommentarer som bryter retningslinjene våre.

• Ikke legg ut nettsøppel eller falske anmeldelser som er ment for å øke eller redusere vurderinger.
  • Ikke legg ut seksuelt eksplisitt innhold eller innhold med stygt språk, og ikke legg ut linker til slikt innhold.
  • Ikke legg ut innhold som er truende, hatsk eller trakasserende overfor andre, og ikke legg ut linker til slikt innhold.
  • Ikke legg ut filer som inneholder virus, skadede filer, «trojanske hester» eller annet infisert eller destruktivt innhold som kan skade andres datamaskiner, og ikke legg ut linker til slikt innhold.
  • Ikke legg ut innhold som er i strid med andres opphavsrett eller åndsrettigheter.
  • Ikke utgi deg for å være en annen person, og ikke oppgi feilaktig eller på annen måte tilknytning til en person eller enhet som ikke stemmer med virkeligheten.
  • Ikke bryt noen gjeldende lover eller bestemmelser.
  • Ikke bruk kommentarer som annonseplattform.

Vær oppmerksom på dette også:

• Gjør kommentarene dine nyttige og informative.
  • Når du skriver innholdsanmeldelser, bør du gi tydelig, nyttig, ærlig og relevant informasjon om innholdet du anmelder.
  • Prøv å få med både positive og negative aspekter.
  • Vær hyggelig mot andre, og ikke gå til personangrep.
  • Skriv lesbare kommentarer. Unngå overdreven tegnsetting og bruk av store bokstaver.
  • Sørg for at grammatikken er god, og unngå stavefeil.