Google Shoppingin käyttäjien lisäämän sisällön käytäntö

Tavoitteemme on auttaa sinua löytämään ja valitsemaan tuotteita sekä verkkokauppoja. Käyttäjien lisäämän sisällön tarkoituksena on parantaa käyttökokemustasi ja muiden Googlen käyttäjien kokemusta. Sisältökäytännöillä varmistamme, että käyttäjien lisäämän sisällön lukeminen on kaikille hyödyllinen ja positiivinen kokemus.

Noudata käytäntöjämme:

Tärkeää: Pidätämme oikeuden tarkistaa kommentit ja poistaa ne, jotka rikkovat käytäntöjämme.

• Älä julkaise roskasisältöä tai valearvosteluita, joiden tarkoitus on manipuloida numeroarvioita.
  • Älä lähetä seksuaalista tai hävytöntä sisältöä tai linkitä siihen.
  • Älä julkaise loukkaavaa, vihamielistä, uhkaavaa tai kiusaavaa sisältöä tai linkitä siihen.
  • Älä julkaise tiedostoja, joissa on viruksia, viallisia tiedostoja, troijalaisia tai muita toisen tietokoneen tartuttavia tai sille haitallisia ominaisuuksia, tai linkitä tällaiseen tiedostoon.
  • Älä lähetä mitään materiaalia, joka rikkoo muiden tekijänoikeuksia tai muita immateriaalioikeuksia.
  • Älä esiinny muina tai esitä väärää tietoa suhteestasi henkilöön tai organisaatioon.
  • Älä riko mitään muita sovellettavia lakeja tai säännöksiä.
  • Älä käytä kommentteja mainontaan.

Huomaa myös nämä ohjeet:

• Kirjoita hyödyllisiä ja informatiivisia kommentteja.
  • Tee arvostelusta selkeä, hyödyllinen, rehellinen ja relevantti kohteen kuvaus.
  • Yritä ottaa sekä hyvät että huonot puolet huomioon.
  • Ole muita kohtaan kohtelias, älä koskaan hyökkäävä.
  • Kirjoita kommentit helposti luettaviksi. Älä käytä isoja kirjaimia tai välimerkkejä liikaa.
  • Muista kielioppi- ja oikeinkirjoitussäännöt.