Lytt til podcaster med Google Play Musikk

Abonner på og lytt til podcaster med Google Play Musikk. Podcaster er gratis å laste ned og strømme, og du trenger ikke noe abonnement på Google Play Musikk for å lytte til dem.

Merknader:

• Podcaster er for øyeblikket tilgjengelige i USA og Canada.
  • Podcaster er ikke tilgjengelige i Google Play Musikk-appen for iPhone og iPad.

Finn og spill av podcaster

Strøm podcaster på http://play.google.com/music eller ved å bruke Google Play Musikk-appen Play Musikk for Android. Du kan også laste ned podcaster for å lytte til dem uten nett, ved å bruke Android-mobilappen. Mens du hører på episoden, blir det automatisk lagret hvor langt du er kommet, så du alltid kan fortsette fra der du var.

Finn podcaster
  1. Gå til http://play.google.com/music eller åpne Google Play Musikk-appen Play Musikk.
  2. Søk etter en podcast du vil lytte til.
  3. Finn Podcaster i søkeresultatene.
  4. Velg en podcast for å åpne en detaljside.
Strøm podcaster
  1. Sjekk at du er koblet til Internett via Wi-Fi eller et mobildatanettverk.
  2. Gå til http://play.google.com/music eller åpne Google Play Musikk-appen Play Musikk.
  3. Velg en episode du vil lytte til, for å spille den av.
Last ned podcaster
  1. Åpne Google Play Musikk-appen Play Musikk.
  2. Trykk på Info Informasjon ved siden av en episode du vil laste ned.
  3. Trykk på Last ned Last ned på detaljsiden.

Når du har lyttet til en hel episode, kan det hende nedlastingen fjernes automatisk, for å frigjøre plass til nyere episoder. Du kan også fjerne nedlastede episoder manuelt.

Slik fjerner du nedlastinger: Trykk på Info Informasjon > Lastet ned Last ned > Fjern.

Abonner på nye episoder

Du kan abonnere på podcaster for å laste ned nye episoder automatisk eller bli varslet når de er tilgjengelige. Slik abonnerer du på podcaster:

1. Velg en podcast du vil abonnere på.
  2. Velg Abonner på detaljsiden.
  3. Velg abonnementsinnstillingene du vil bruke.

Slik endrer du abonnementsinnstillingene: Trykk på Abonnerer. Deretter kan du endre automatiske nedlastinger og varsler eller avslutte abonnementet.

Automatisk nedlasting: Du kan velge at de fem nyeste episodene av en podcast skal lastes ned automatisk. Da blir nye episoder automatisk lastet ned når de utgis.

Administrer podcastene dine

1. Gå til http://play.google.com/music eller åpne Google Play Musikk-appen Play Musikk.
  2. Velg menyikonet > Podcaster.
  3. Velg en podcast for å endre abonnementet eller fjerne nedlastinger.