Legg til ringelyder med Google Play Musikk

Du kan lage ringelyder av sanger du har kjøpt fra Google Play, ved å laste dem ned på datamaskinen og legge dem i Ringelyder-mappen på enheten din. Sånn legger du til ringelyder:

Først laster du ned sangen til datamaskinen din

1. Gå til play.google.com/music på datamaskinen.
  2. Velg menyikonet Google Play Music Menu icon > Musikkbibliotek. Velg Sanger oppe på skjermen.
  3. Hold markøren over en sang til du ser menyikonet Mer.
  4. Klikk på menyikonet Mer > Last ned.

Merk: Hvis du blir bedt om å legge til Chrome-utvidelsen for Google Play Musikk, kan du legge til utvidelsen eller velge å laste ned sangen direkte.

Deretter legger du til sangen i «Ringelyder»-mappen

1. Koble telefonen til datamaskinen med en USB-kabel.
  2. Finn «Ringelyder»-mappen i vinduet som dukker opp.
    • Mappenavnet varierer fra enhet til enhet, så hvis du ikke finner en «Ringelyder»-mappe, kan du sjekke «Media»- eller «Medier»-mappen.
  3. Dra musikkfilen (MP3) du vil bruke som ringelyd, over til «Ringelyder»-mappen.
  4. På telefonen: Trykk på Innstillinger > Lyd og varsler > Telefonringelyd . Nå ser du sangen som et alternativ.
  5. Velg sangen du vil ha, og angi den som ringelyden din.