Sånn bruker du Google Play Musikk

Bruk Google Play Musikk til å lytte til favorittsangene dine og lagre musikksamlingen din. Du kan også opprette spillelister, lytte til radioen med mer.

Legg til den personlige samlingen din

Du kan lagre opptil 50 000 sanger gratis.

Last opp musikk til skyen: Du kan laste opp musikk til skyen ved å bruke Musikkbehandling eller Google Play Musikk for Chrome. Musikkbehandling er tilgjengelig for PC, Mac og Linux. Hvis du bruker en Chrome-nettleser eller Chromebook, anbefaler vi at du bruker Google Play Musikk for Chrome.

Overfør filer til en bestemt enhet: For å overføre filer direkte til en bestemt enhet, følg instruksjonene for å overføre musikk fra en datamaskin til en enhet.

Lytt til musikk på forskjellige enheter

Når du er pålogget kontoen du bruker på Google Play Musikk, kan du høre på musikk på datamaskinen eller mobilenheten, Android TV, Sonos eller med Android Auto, Android Wear eller Chromecast.

Strøm musikk

Hvis du ikke har abonnement på Google Play Musikk i USA, kan du strømme gratis radiostasjoner etter humør, aktivitet eller smak. Du kan hoppe over sanger opptil seks ganger hver time. Finn ut mer om gratis radio.

Med abonnement på Google Play Musikk kan du strømme over 30 millioner sanger uten reklame i Google Play-katalogen. Du kan også hoppe over så mange sanger du vil, og høre på musikk uten nett. Finn ut mer om å abonnere på Google Play Musikk.

Opprett spillelister og radiostasjoner

Du kan lage spillelister og starte radiostasjoner (i land det dette er tilgjengelig) basert på favorittartistene dine eller sanger i biblioteket. Hvis du abonnerer på Google Play Musikk, ser du ingen annonser, og du kan hoppe over så mange sanger du vil.

Enkelte Google Play-produkter og -funksjoner er ikke tilgjengelig i alle land. Se hvilke som er tilgjengelig i landet ditt.