Google Play Muziek gebruiken

Gebruik Google Play Muziek om naar uw favoriete nummers te luisteren en uw muziekverzameling op te slaan. U kunt ook afspeellijsten maken, naar radiozenders luisteren en meer.

Uw persoonlijke verzameling toevoegen

U kunt tot wel 50.000 nummers gratis opslaan.

Muziek uploaden naar de cloud: als u muziek naar de cloud wilt uploaden, kunt u Music Manager of Google Play Muziek voor Chrome gebruiken. Music Manager is beschikbaar voor de Mac, pc en Linux. Als u een Chrome-browser of Chromebook gebruikt, raden we u aan Google Play Muziek voor Chrome te gebruiken.

Bestanden overzetten naar een specifiek apparaat: als u bestanden wilt overzetten naar een specifiek apparaat, volgt u de instructies voor het overzetten van muziek van een computer naar een apparaat.

Muziek luisteren op verschillende apparaten

Wanneer u bent ingelogd op het account dat u voor Google Play Muziek gebruikt, kunt u naar muziek luisteren op uw computer of mobiele apparaat, Android TV, Sonos of met Android Auto, Android Wear of Chromecast.

Muziek streamen

Zonder een abonnement op Google Play Muziek in de VS kunt u gratis radiozenders streamen op basis van uw stemming, activiteit of favoriete muziek. U kunt maximaal zes keer per uur een nummer overslaan. Meer informatie over gratis radio.

Met een abonnement op Google Play Muziek kunt u meer dan 30 miljoen nummers zonder advertenties in de Google Play-catalogus streamen. U kunt ook zo vaak als u wilt nummers overslaan en offline naar muziek luisteren. Meer informatie over een abonnement op Google Play Muziek.

Afspeellijsten en radiozenders maken

U kunt afspeellijsten maken en radiozenders starten (in beschikbare landen) op basis van uw favoriete artiesten of nummers in uw bibliotheek. Als u zich abonneert op Google Play Muziek, krijgt u geen advertenties te zien en heeft u niet te maken met limieten voor het overslaan van nummers.

Bepaalde Google Play-producten en -functies zijn niet in alle landen beschikbaar. Bekijk wat beschikbaar is in uw land