Konfigurer Google Play Musikk-appen

Første gang du åpner Google Play Musikk-appen på en mobilenhet eller datamaskin, kan du velge hvilken konto du vil bruke. Når du har logget på en konto, blir musikken du har lagret på enheten, og all musikk du har lastet opp eller kjøpt på Google Play med den aktuelle kontoen, lagt til i biblioteket ditt.

På Android TV bruker Google Play Musikk-appen kontoen som er tilknyttet enheten din.

Merk: Hvis du ikke logger på en Google-konto, kan du bare lytte til musikk du har kopiert til enheten din fra en datamaskin.

Synkroniser biblioteket ditt automatisk

Sånn synkroniserer du Google Play Musikk for å sørge for at musikkbiblioteket ditt er oppdatert.

På mobile Android-enheter
  1. Gå til enhetens hovedmeny for Innstillinger.
  2. Under «Kontoer» velger du Google.
  3. Velg kontoen du bruker med Google Play Musikk.
  4. Rull ned til Google Play Musikk og sjekk at boksen er merket av.
    • Hvis du ikke ser Google Play Musikk på listen, må du sørge for at du er logget på Google Play Musikk med den samme kontoen.
På Android TV
  1. Gå til enhetens hovedmeny for Innstillinger.
  2. Under «Personlig», velger du kontoen din.
  3. Velg Synkroniser > Synkroniser nå.

Bruk en annen konto

Sånn logger du på med en annen konto:

På mobile Android-enheter
  1. Åpne Google Play Musikk-appen Play Musikk.
  2. Trykk på menyikonet Google Play Music Menu icon > Innstillinger > Google-konto.
  3. Velg eller legg til en konto.
På iPhone, iPad eller iPod Touch
  1. Åpne Google Play Musikk-appen Play Musikk.
  2. Trykk på menyikonet Google Play Music Menu icon > Innstillinger > Logg av > Legg til konto.
På Android TV

Hvis du vil logge på en annen konto på Google Play Musikk ved å bruke Android TV, må du fjerne kontoen fra enheten og legge til en ny. Når du har gjort dette, må du gå gjennom konfigureringsprosessen på nytt. Du finner mer informasjon i brukerstøtten for Android TV.

Enkelte Google Play-produkter og -funksjoner er ikke tilgjengelig i alle land. Se hvilke som er tilgjengelig i landet ditt.