Musiikin lisääminen Google Play Music Managerin avulla

Voit lähetää Music Managerilla haluamasi kappaleet tietokoneeltasi Google Play -musiikkikirjastoosi. Voit lähettää jopa 50 000 kappaletta ja kuunnella niitä mobiililaitteella, tietokoneella tai Android TV:llä.

Huom. Jos käytät Chromea, kokeile lähettää musiikkisi Google Play Musiikki Chrome-selaimelle -toiminnon avulla.

Music Managerin lataaminen ja asentaminen

1. Siirry tietokoneella Music Managerin lataussivulle.
  2. Valitse Lataa Music Manager.
  3. Noudata asennusohjeita.

Music Managerin käyttöönotto

1. Avaa Music Manager Ohjelmat-kansiosta (Mac) tai Käynnistä-valikosta (Windows).
  2. Kirjaudu sisään Google-tilillesi.
  3. Valitse musiikkikokoelmasi sijainti.
  4. Seuraa ruudun ohjeita.

Musiikin lähettäminen

Lisäkansioiden lähettäminen
  1. Valitse Music Managerin kuvake Music Manager. Se sijaitsee järjestelmäpalkissa ruudun oikeassa alakulmassa (Windows) tai valikkopalkissa ruudun oikeassa yläkulmassa (Mac).
  2. Valitse Asetukset.
  3. Klikkaa Lähetä-välilehdellä Lisää kansio, selaa tiedostoja ja valitse kansio, josta haluat lähettää musiikkia.
  4. Valitse Lähetä.
Valitun musiikkikokoelman vaihtaminen

Voit käyttää kerralla vain yhtä musiikkikokoelmatyyppiä (iTunes, Windows Media Player tai kansiot). Voit muuttaa sen seuraavasti:

1. Valitse Music Managerin kuvake Music Manager. Se sijaitsee järjestelmäpalkissa ruudun oikeassa alakulmassa (Windows) tai valikkopalkissa ruudun oikeassa yläkulmassa (Mac).
  2. Valitse Asetukset > Lisäasetukset > Muuta.
  3. Valitse musiikkikokoelmasi sijainti.
  4. Seuraa ruudun ohjeita.
Musiikin lähettäminen soittolistoista

Jos lähetät musiikkia Windows Media Playerista tai iTunesista, voit myös lähet musiikkia vain valitsemistasi soittolistoista.

1. Valitse Music Managerin kuvake Music Manager. Se sijaitsee järjestelmäpalkissa ruudun oikeassa alakulmassa (Windows) tai valikkopalkissa ruudun oikeassa yläkulmassa (Mac).
  1. Valitse Asetukset > Lähetä > Valitse soittolistan mukaan.
  2. Merkitse lähetettävän soittolistan valintaruutu.
  3. Valitse Lähetä.

Huom. Soittolistan poistaminen iTunesissa poistaa soittolistan myös Google Playsta.

Lähetyskaistanleveyden vaihtaminen

Voit säätää Google Playhin lähetettävien kappaleiden käytettävissä olevaa kaistanleveyttä seuraavasti:

1. Valitse Music Managerin kuvake Music Manager. Se sijaitsee järjestelmäpalkissa ruudun oikeassa alakulmassa (Windows) tai valikkopalkissa ruudun oikeassa yläkulmassa (Mac).
  2. Valitse Asetukset > Lisäasetukset.
  3. Valitse haluamasi kaistanleveys. Nopeampi kaistanleveys nopeuttaa kirjastosi lähettämistä.