Overzicht

Apps die zijn beperkt tot gebruikers in een specifieke organisatie, worden privé-apps genoemd. Als je organisatie apps ontwikkelt (of een derde gebruikt om apps te ontwikkelen) die zijn bedoeld voor interne distributie, kun je ze als privé-apps publiceren naar Managed Google Play.

Privé-apps die worden gepubliceerd naar Managed Google Play, zijn niet zichtbaar in de openbare Play Store. Ze zijn alleen beschikbaar voor gebruikers in de organisatie(s) die je opgeeft. Je kunt privé-apps op dezelfde manier distribueren naar gebruikers als openbare apps: je kunt ze op afstand installeren of ze opnemen in de Managed Play Store van je gebruikers.

Bekijk de ontwikkelaarshandleiding voor ontwikkelen voor Android Enterprise voor meer informatie over hoe je interne privé-apps ontwikkelt die zijn geoptimaliseerd voor Android Enterprise.

Aanvullende informatie: