Beheerde app-configuratie

Beheerde app-configuratie (ook wel beheerde configuraties genoemd) is een functie waarmee IT-beheerders de flexibiliteit hebben om op afstand werk-apps in te stellen voor verschillende gebruikers.

App-ontwikkelaars moeten apps maken met ingebouwde ondersteuning voor beheerde configuraties. Binnen de app geeft de ontwikkelaar aan welke opties kunnen worden ingesteld. Checken of een app beheerde configuraties ondersteunt:

1. Ga naar Managed Google Play of het Managed Play-iframe in uw EMM-console.
  2. Zoek naar de app die u wilt checken en klik erop.

Als de productieversie van de app beheerde configuratie ondersteunt, wordt het volgende bericht weergegeven onder de knop Goedkeuren of Selecteren: This app offers managed configuration.

Als uw EMM beheerde configuraties ondersteunt, kunt u de opties in de EMM-console gebruiken om aangepaste configuraties op afstand toe te passen voor verschillende gebruikers, groepen gebruikers en apparaten.